„U” Cluj, decimată de COVID-19. Meciul cu Rapid a fost amânat

FC Universitatea Cluj a anunțat că meciul cu Rapid București pe care trebuia să îl dispute luni, 2 noiembrie, va fi amânat din cauza infectărilor cu COVID-19 din lot.

Astfel, 23 de persoane, dintre care 18 jucători și 5 membri ai staff-ului tehnic, au fost depistați pozitiv cu COVID-19.

„Având în vedere cele 23 de cazuri pozitive (18 jucători și 5 membri ai staff-ului auxiliar), FC Universitatea Cluj nu a obținut acordul din partea Direcției de Sănătate Publică pentru disputarea meciului cu Rapid București de luni, 2 noiembrie. Partida va fi reprogramată de Federația Română de Fotbal la o dată ce va fi anunțată ulterior.

FC Universitatea Cluj colaborează în permanență cu autoritățile competente pentru gestionarea situației epidemiologice și revenirea la activitatea competițională.

Le dorim tuturor fotbaliștilor și membrilor staff-ului auxiliar recuperare grabnică„, se arată într-un comunicat al clubului.

Universitatea Cluj ocupă locul 4 în clasamentul Ligii a 2-a, cu 17 puncte, la trei distanța de liderul U Craiova 1948. Alb-negrii sunt neînvinși de șase meciuri sub mandatul lui Costel Enache.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *