Gazul administrează prima înfrângere din acest sezon campioanei CFR Cluj

CFR Cluj a pierdut la limită primul meci din acest sezon în fața celor de la Gaz Metan Mediaș, după un joc în care feroviarii i-au asediat pe „găzari” pe tot parcursul meciului.

Gazdele au început în forță partida, iar prima ocazie majoră aparține lui Debeljuh, care șutează peste din 6 metri dintr-o pasă perfectă a lui Deac (13). Trupa lui Petrescu forțează pe faza ofensivă, dar medieșenii sunt pragmatici și vin cu cea mai bună replică marcând prin Deaconu după o fază bine lucrată, 0-1 (min 27).

Djokovic are o șansă bună de a reduce din diferență, însă șutul acestuia este scos de sub bară de Buzbuchi (min 38).

Foto: Emi Turbuc

În prima repriză, feroviarii au atacat la foc automat, dar apărarea Gazului s-a arătat impenetrabilă. Ofensiva CFR-ului nu a fost cea mai precisă, iar odată balonul recuperat „găzarii” și-au creat ocaziile pragmatic pe spațiile libere lăsate de Manea în bandă.

Foto: Emi Turbuc

Al doilea mitan debutează cu un asediu al feroviarilor, care lipsiți de luciditate pe faza ofensivă, mai primesc o lovitură de la gruparea antrenată de Jorge Costa, fost antrenor al campioanei en-titre. Cardoso nemarcat de niciun adversar prinde un șut năpraznic din afara careului, iar cu ajutorul unei devieri mingea intră în poarta lui Sandomierski pentru a doua oară 0-2 (min 60).

Foto: Emi Turbuc

Clujenii reușeșc să înscrie prin Costache, după o fază fixă, dar arbitrul nu validează golul pe motiv de offside, chiar dacă asistentul nu ridică fanionul (min 68). Același Costache are o nouă șansă de a marca, după o pasă de manual a lui Deac, însă lobul a trecut la o palmă de bară (min 82).

CFR a reușit să reducă din diferență în prelungiri după un lung asediu. Deac a trimis în bară din lovitură liberă, iar mingea deviată ajunge în piciorul lui Ciubotariu, care îndeplinește o simplă formalitate și împinge mingea în poartă, 1-2 (min 92).

Foto: Emi Turbuc

În următoarea partidă, echipa antrenată de Dan Petrescu va înfrunta în deplasare pe Campionii FC Argeș. În acest moment, CFR Cluj ocupă locul 3, cu 18 puncte, la 6 distanță de liderul CSU Craiova.

Următorul joc oficial pentru feroviari este crucial, pe Olimpico, cu AS Roma, în cadrul etapei a treia a grupelor Europa League. Partida va avea loc joi, 5 noiembrie, de la ora 20:55.

Echipele de start:

CFR Cluj (4-3-3): Sandomierski – Susic(Burcă min 45), Manea, Ciobotariu, Latovlevici – Itu(Păun min 45), Luis Aurelio, Djokovic(Rondon min 61) – Deac, Debeljuh(Costache min 65), Pereira
REZERVE: Bălgrădean, Burcă, Camora, Hoban, William Soares, Păun, Costache, Carnat, Rondon
ANTRENOR: Dan Petrescu

GAZ METAN (4-2-3-1): Buzbuchi – Velisar, Yuri, Larie, Romeo(Trif min 74) – Junior(Sambu min 63), Alceus – Ze Manuel(Horșia min 74), Deaconu, Ciocan(Valente min 15) – Dumitru
REZERVE: Pleșca, Trif, Horj, Paul Costea, Loembet, Horșia, Sambu, Smola, Valente
ANTRENOR: Jorge Costa

Cartonașe Galbene: Ciocan, Yuri, Ze Manuel, Alceus, Buzbuchi, Larie/Manea, Itu, Latovlevici, Rondon

Foto: Emi Turbuc

Stroia Cătălin

Learn More →

One thought on “Gazul administrează prima înfrângere din acest sezon campioanei CFR Cluj

  1. Miklos noiembrie 2, 2020 at 6:09 pm

    Igeeeeeeeeeeen

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *