Prestaţie de uitat împotriva campioanei. Universitatea Cluj iese şifonată din jocul cu Sepsi SIC

Baschetbalistele Clujului termină cu un eşec clar al doilea turneu din LNBF. Universitatea a cedat cu 42-100 în faţa celor de la Sepsi SIC Sfântu Gheorghe într-un joc disputat la Târgu Secuiesc şi ajunge la trei înfrângeri din cinci partide.

„U”: Fleşer – Stoica – Popovici – Campbell – Timbilla

Sepsi SIC: Godri Părău – Pasic – Gardner – Orban – Tobin

Cu două absente importante din 5-ul de bază, Alexandra Uiuiu şi Ruxandra Chiş neputând fi folosite, clujencele au fost capabile să ofere o prestaţie demnă doar în primele două minute ale partidei. Sepsi s-a desprins prima dată la 4-13, de unde „alb-negrele” au mai marcat doar 7 puncte la finalul sfertului de debut, terminat 11-30.

Adversale s-au dus apoi la aproape 30 de puncte între înainte de pauza mare, unde au intrat cu un avantaj consistent, scor 23-48. Pe ambele faze Universitatea a fost mult sub aşteptări, având sub 30% procentaje la aruncări după 20 de minute.

Partea a doua a venit cu un atac subţire din partea Clujului, care în două sferturi nu a putut da la un loc 20 de puncte, sfertul trei terminându-l cu 35-77, în timp ce rezultatul final a fost 42-100. De altfel aproape jumătate din punctele reuşite pe parcursul sfertului decisiv au fost atinse la ultima fază de clujence, printr-o triplă precisă din partea Andreei Fleşer.

Korine Campbell a fost sub media obişnuită, dar la un pas de double-double, cu ale sale 10 puncte şi 9 recuperări, fiind urmată de Andreea Fleşer (8 puncte, 2 pase decisive) şi Rashida Timbilla (7 puncte, 10 recuperări, 2 capace). Din tabăra adversă au ieşit în evidenţă Rebekah Gardner (23 de puncte, 4 recuperări, 2 assist-uri), Jovana Pasic (16 puncte, 5 recuperări, 6 intercepţii) şi Annemarie Godri Părău (14 puncte, 5 pase decisive, 2/2 de la distanţă).

Foto: YouTube FRB TV

Bucsi Krisztian

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *