Cea mai sexy atletă din România face echipă cu iubitul ei și acasă, dar și la concursuri!

Marina Baboi, cea mai bună sprinteră a României și iubitul ei, Alberto, împărtășesc aceeași pasiune pentru una dintre cele mai dificile probe din atletism. Partenerul sportivei a fost campion la 400 metri.

Marian Baboi, cea mai sexy atletă din România și iubitul ei, Alberto, fac pereche nu doar acasă, ci și în viața profesională. Tinerii sunt împreună de 4 ani și jumătate.

„Alberto mă ajută foarte mult, vine cu mine zilnic la antrenamente, este sparring partner-ul meu și nu doar atât„, a declarat Marina Baboi, campioană națională în probele  de 60m, 100m și 200m. 

Tânărul povestește că i se pune des întrebarea cum este să fie iubitul uneia dintre cele mai frumoase atlete și mărturisește că face față acestui statut.

„Mă simt într-un fel mândru și e o bucurie să îți petreci timpul cu ea. Mai am și momente în care sunt gelos, dar trec repede”, a declarat atletul Alberto Gheorghescu, campion național în proba de 4x400m. 

Cei doi s-au cunoscut la un concurs, apoi au devenit prieteni și după, iubiți. Chiar dacă își petrec mai tot timpul împreună, tinerii nu se plictisesc.

„Alberto este cel mai bun prieten al meu și cred că asta e foarte important în orice relație, nu ne plictisim niciodată, mereu găsim ceva de făcut”, a mai susținut sportiva.

Marina e șefă la sprint, iar iubitul la gătit

Iubitul este fanul numărul 1 al Marinei, iar atunci când atleta câștigă un concurs se bucură de reușitele ei mai mult decât pentru el.

„E cel mai mare susținător al meu, e tot timpul în spatele meu, chiar dacă nu e foarte prezent și nu se vede la concursuri, e tot timpul lângă mine, mă susține, el vorbește întotdeauna frumos despre mine, e sută la sută lângă mine, a mai susținut atleta.

Dacă Marina este șefa în proba de sprint din România, nu același lucru se poate spune despre ea în bucătărie! Cel care se ocupă de meniul zilnic al sportivei este chiar iubitul ei.

„El gătește în cuplu, doar el! Mie îmi plac la nebunie pastele, iar Alberto le prepară extraordinar”, a mai declarat Marina.

De când a renunțat la sportul de performanță, Alberto se pregătește să devină antrenor. Fostul atlet dezvăluie că în sportul pe care l-a practicat ani de zile a făcut multe sacrificii, iar acestea nu s-au terminat! 

Trebuie să renunți la unele plăceri pe care le-ai avea zilnic, uneori ai vrea să ieși în oraș, nu ai cum, vrei să stai mai mult seara, trebuie să te pui devreme la somn, să te gândești că a doua zi o iei de la capăt. Și mai bine de 11 luni pe an cam asta e rutina”, a completat Alberto.

Marina are în palmares 138 de medalii de aur

Marina Baboi face atletism de la 9 ani, iar la doar 21, se poate lăuda cu un palmares impresionant în atletism, în proba de sprint. Cea mai rapidă atletă a României din ultimii doi ani, are în vitrina casei părinților ei un număr impresionant de medalii: 178, dintre care 135 sunt de aur, 37 de argint și 11 de bronz.

Deține recordurile Jocurilor Balcanice U20 la 60 m și 100 m și recordul Jocurilor Balcanice U18 la 100 m.

Are 57 de titluri de campioană națională, 11 de vicecampioană și 3 medalii de bronz la finalele naționale la categoriile de vârstă Juniori, Tineret și Seniori. Este finalistă europeană U23 în proba de 200 m, la Gavle în 2019, are în palmares o semifinală mondială în proba de 100 m la Tampere, în 2018 și 7 semifinale europene la U23, U20 și U18 în probele de 100 m, 200 m, 4×100 m și 4x 400 m. Este de 6 ori campioană internațională a României.

 A câștigat cinci medalii de aur după Pandemie

În 2020, din cauza Pandemiei de Coronavirus, primul concurs la care a participat atleta a fost în luna august, Internaționalele României de la Cluj, unde a câștigat proba de 100 m, apoi a ocupat locul 1 la Campionatele Naționale de Seniori în probele de 100 m și 200m și a venit acasă cu medalia de aur de la Campionatul Național de Tineret.

De asemenea, a ocupat locul 1 în proba de 4x100m la Campionatul Balcanic de Seniori și medalia de argint în proba de 100m în cadrul aceluiași concurs.

 „2020 a fost un an destul de bun pentru mine, mi-am îndeplinit toate obiectivele și sper ca și 2021 să fie la fel”, a conchis campioana națională în probele  de 60m, 100m și 200m. 

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *