Schimbare pe banca tehnică a „U” NTT DATA! Două foste jucătoare o înlocuiesc pe Luminița Trombițaș

Clubul „U” NTT DATA Cluj-Napoca a anunțat joi, prin pagina oficială a clubului, despărțirea de antrenoarea Luminița Trombițaș. Aceasta se afla pe banca tehnică a echipei din sezonul 2012/2013 încoace.

Site-ul clubului sportiv notează că de conducerea echipei se vor ocupa Liliana Bogendorfer și Ramona Domocoș, ambele foste voleibaliste în trecut la Universitatea.

Liliana Bogendorfer are la activ o carieră impresionantă ca jucătoare la „U” după care, între 2007 și 2011 a trecut pe banca tehnică a echipei noastre, iar între 2013 și 2015 a pregătit pe Volei Alba Blaj cu care a reușit promovarea în Divizia A1.

După prima întâlnire cu elevele sale, Liliana Bogendorfer a declarat pentru u-cluj.ro:

„Am fost foarte emoționată să revin pe parchetul Sălii Sporturilor „Horia Demian” unde am petrecut atâtea și atâtea momente frumoase. Mă bucur că am revenit la „U” NTT Data cu toate că ne aflăm într-o situație dificilă. Pentru fete, această schimbare de echipă tehnică a fost un șoc care sper să fie unul pozitiv și care să le mobilizeze. Sper, de asemenea, să fim un tot unitar și să înțelegem că avem un singur țel: să reușim împreună să ne păstrăm locul pe prima scenă a voleiului românesc.”

La rândul ei, Ramona Domocoș care a jucat la „U” SM Invest Cluj, echipă cu care a obținut medaliile de bronz a spus:

„Mă bucur să fac parte din familia „U”. Este o provocare să mă alătur echipei feminine de volei având în vedere că, din 2007 activez ca profesor-antrenor la Liceul cu Program Sportiv Cluj șlefuind „fetițe” de la vârste fragede cu perspectiva de a le promova la echipa „U” NTT DATA Cluj. Cu alăturarea mea la echipă, sperăm să aducem un bonus pentru următoarele turnee din acest campionat. Haide „U”!”

Voleibalistele ocupă o poziție retrogradabilă, 11, cu doar 6 puncte acumulate după 17 etape disputate.

Foto: u-cluj.ro

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *