Silviu Cristea: „Dezamăgirile sunt constante în viața de suporter ”U”-ist, dar asta nu ne-a oprit și nu ne va opri vreodată să ne exprimăm iubirea față de alb-negru”

Silviu Cristea, suporter al Universității Cluj și foto-reporter

După o zi de cugetare, am ajuns la concluzia că nu merită să fim supărați. Da, dezamăgirile sunt constante în viața de suporter ”U”-ist, dar asta nu ne-a oprit și nici nu ne va opri vre-odată să ne exprimăm iubirea față de alb-negru! În momentele în care am fost sus, am fost alături și nu de puține ori am arătat că la greu ne putem uni forțele să ridicăm clubul ăsta, parcă blestemat, că a supraviețuit peste timp datorită suporterilor…

Nu e o problemă că ne cheltuim sute sau mii de Lei, nu e o problemă că ne rupem din timpul nostru pentru coregrafii, mesaje sau deplasări atunci când starea permite, nu e o problemă că ne certăm cu prietenele, soțiile, șefii de la servici, sau în unele cazuri părintii, o facem în numele iubirii față de ”U”!

În schimb e o problemă când sufletul nostru e călcat în picioare constant de către conducătorii care nu reușesc să ducă ”U” pe prima scenă a fotbalului românesc, nimeni nu vrea să își asume nimic, nimeni nu vrea să își asume ratarea obiectivelor și asta supără. Nu suntem supărați pe voi, că atât s-a putut, atât ați reușit, dar în momentul în care ați ratat obiectivele pe care le-ați avut, asumați-vă! Aveți puțină demnitate și ieșiți în față, recunoscându-vă greșelile.

Tempo ”U”!

Universitatea Cluj a ratat prezența în play-off-ul Ligii a 2-a și va evolua în play-out. „Studenții” au pierdut cu scorul de 1-2, duminică, 28 martie, pe teren propriu, cu Petrolul Ploiești, în ultima etapă a sezonului regular.

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *