Analiză – Cum au evoluat „studentele” în Meciul 2 cu CSM Satu Mare

Universitatea Cluj a pierdut clar și al doilea joc din play-off, 47-97 în seria cu CSM Satu Mare. Clujencele vor juca în continuare pentru locurile 5-8.

Sportul Clujean a realizat o analiză individuală a jucătoarelor Universității după acest al doilea meci cu Satu Mare. De remarcat din start că fetele pregătite de Ioannis Koukos au înscris în ultimul sfert aproape tot atâtea puncte (23), câte au reușit în 30 de minute (doar 24 de puncte până la finalul sfertului trei)!

Primul 5

Andreea Fleșer – O prestație puțin mai bună pe plan ofensiv, spre deosebire de primul meci în care a avut 0 puncte. În al doilea duel a strâns 4 puncte, 3 recuperări, 4 pase decisive și 2 intercepții, dar a suferit la aruncările din afara arcului de cerc (0/5). Din nou, mismatch-ul s-a simțit în apărare, unde a avut câteva inexactități vizibile.

Ruxandra Chiș – N-a putut marca deloc nici în jocul de marți, în care a evoluat și mai slab. 0/12 la nivelul aruncărilor și trei mingi pierdute au condus la cea mai modestă cifră atât la eficiență, -17, cât și la capitolul +/-, unde a avut -51! În seria cu Satu Mare a fost de departe cea mai slabă de pe teren, dintre toate jucătoarele utilizate, greșind des și în defensivă.

Alexandra Uiuiu – Și-a asumat rolul de lider în repriza secundă a meciului, când a ratat doar de trei ori din șapte încercări. Uiuiu a contabilizat cele mai multe puncte pentru „U”, 13, pe lângă care a adăugat și o pasă decisivă. Chiar dacă în defensivă a părut ezitantă în unele momente, mai ales în primele două sferturi, a compensat cu punctele marcate după pauză, terminând cu cifre decente, 45%. În continuare a suferit vizibil la aruncările libere (0/4)

Rashida Timbilla – Principala jucătoare la recuperare, Rashida a avut cifre bune și în al doilea joc, fiind la un pas de double-double, cu ale sale 12 puncte și 9 recuperări. În ceea ce privește nivelul eficienței, a stat remarcabil având în vedere prestația echipei în ansamblu (indice 17), cu 60% la nivelul aruncărilor. A pierdut în schimb foarte clar duelul direct cu Marina Solopova (24 de puncte, 10 recuperări).

Korine Campbell – Anihilată total pentru al doilea joc consecutiv, pivotul american a bifat doar două puncte în toată repriza secundă! Asta după ce începuse cu 3/7 până la pauza mare, plasând-o în fruntea listei statistice pentru Universitatea. Campbell a fost întâmpinată mai mereu de două adversare sub panou, având puțin spațiu de manevră, de unde și cifrele mult sub medie.

Rezerve

Alexandra Bobar – Intrată cu mai mult curaj față de prima întâlnire, Bobar a jucat aproape 15 minute, în care a bifat 4 puncte, o recuperare și 2 pase decisive. Defensiv are încă de muncit, văzându-se diferența mare împotriva unor jucătoare solide, asta observându-se cel mai clar în dreptul mingilor recuperate.

Noemi Boloni – Revelația meciului 1 pentru Universitatea a prins din nou minute importante, dar n-a mai avut evoluția la fel de bună. Doar două puncte marcate, cu 1/3 la nivelul aruncărilor și două mingi pierdute, Boloni a părut pradă ușoară în defensivă, depășită în mai multe rânduri de sătmărence.

Bianca Stoica – A contribuit cu două puncte pe tabelă, alături de două recuperări, ambele ofensive. Ca și în cazul majorității fetelor, Bianca a avut probleme în apărare, unde s-a văzut depășită de mai multe ori.

Roxana Popovici – Aproape 11 minute petrecute pe teren, cu 2 puncte și o recuperare, pentru indice pozitiv la eficiență. A jucat în special în repriza secundă, când jocul devenise deja foarte deschis și fără prea mare intensitate pe ambele faze.

Alesia Moldovan a evoluat prea puțin pentru a putea fi luată în calcul, strângând 3:50 minute, timp în care a terminat cu 5 la +/-, singura din tabăra clujeană cu indice pozitiv la acest capitol.

„U” Cluj urmează s-o întâlnească pe Phoenix CSU Simona Halep Constanța, clasată pe locul 6 în sezonul regulat, formație care nu s-a putut prezenta în acest prim tur de play-off din motive medicale.

Foto: YouTube FRB TV

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *