De ce nu a participat Simona Halep la meciul de Fed Cup cu Italia de la Cluj-Napoca? „Ar fi afectat întreaga echipă”

Actualul număr 3 mondial în ierarhia WTA, Simona Halep, a declarat la plecarea spre turneul de la Stuttgart că nu știe sigur dacă va putea evolua și în Germania din cauza unei accidentări.

„Nu ştiu exact dacă sunt refăcută complet, mai am patru zile până la meci. E foarte diferit să merg la Fed Cup nepregătită sau să merg la un turneu individual. Dacă este să nu pot să joc, mă retrag şi atât, m-ar afecta doar pe mine. Dacă nu m-aş fi retras de la Fed Cup, aş fi afectat echipa.

Când nu sunt 100%, nu merg la echipă, pentru că este mult mai greu să joci pentru ţară. În mod normal, da, dar nu ştim exact, pentru că şi la Doha, Dubai s-a întâmplat la fel din cauza accidentărilor, dar îmi doresc tare mult să joc tot sezonul de zgură. M-am antrenat destul de bine. N-am avut dureri, sper să mă ţină şi la meciuri”, a declarat Halep, la Aeroportul Henri Coandă, informează News.ro.

Turneul de la Stuttgart, de categorie WTA 500, se va desfăşura în perioada 19-25 aprilie. Deţinătoarea trofeului este Petra Kvitova.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *