U-BT solicită organizarea unui meci test cu spectatori în semifinalele LNBM

U-Banca Transilvania a emis un comunicat pe site-ul clubului prin care anunță că a trimis o adresă către Ministerul Tineretului și Sportului respectiv Comitetul Național Pentru Situații de Urgență pentru organizarea unui meci cu spectatori.

Potrivit clubului clujean, intenția este de a permite accesul spectatorilor în unul din cele două jocuri din semifinalele campionatului, ce s-ar desfășura în 24 și 26 mai.

Clubul anunță că s-a gândit și la un set de condiții pentru ca respectivul meci să aibă loc, ce ar conține următoarele:

  • Persoanele prezente în sală să fie vaccinate (cu schema completă);
  • Persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2;
  • Persoanele care prezintă rezultatul unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, în condițiile stabilite prin ordinul comun al Ministrului Tineretului și Sportului și al Ministrului Sănătății.
  • Intrarea și ieșirea spectatorilor la eveniment s-ar face pe căi de acces separate, cu menținerea distanțării sociale de 1.5 metri și purtarea obligatorie a măștii în incinta arenei. BTarena, una dintre cele mai importante săli din țara noastră, are o capacitate de 10.000 de locuri, permitând respectarea distanței dintre scaune, la o capacitate de ocupare de 25%, în funcție de cât ni se va permite.

U-BT a adus în discuție și reușita turneelor de tip bulă organizate până acum atât la nivel de seniori, cât și la juniori.

Comunicatul poate fi citit integral AICI.

Ultimul meci cu spectatori în Liga Națională de Baschet Masculin s-a disputat în 9 martie 2020, cu puțin înaintea înghețării stagiunii precedente.

Foto: arhivă sportulclujean.ro

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *