„U” Cluj își păstrează centrul încă doi ani

Universitatea Cluj a anunțat prin intermediul site-ului oficial că s-a ajuns la o înțelegere prinvind prelungirea contractului voleibalistului Claudiu Iov.

Iov, care evoluează pe postul de centru, s-a remarcat în mai multe partide din sezonul 2020/2021 al Diviziei A1, fiind deseori liderul clujenilor la blocaje reușite.

Jucătorul a declarat următoarele pentru u-cluj.ro:

„Am ajuns la un nou acord cu „U” Cluj și mă bucur să am ocazia ca, încă doi ani, să evoluez în tricoul alb-negru. Personal îmi doresc să cresc în calitate ca voleibalist, să fiu mai bun și să îmi ajut cât mai mult colegii. De altfel cei mai mulți dintre ei reprezintă unul din motivele pentru care am făcut acest pas: suntem un grup bun și vrem ca în sezonul viitor să demonstrăm care ne este adevărata valoare și că locul ocupat în clasament la sfârșitul acestui sezon se datorează în principal pandemiei de Covid-19. Vrem și putem să fim mai buni!”

La rândul său, managerul Bogdan Ungureanu a spus:

„Sunt bucuros de această decizie a lui Claudiu, este un băiat serios pe care l-am cooptat la echipă acum patru ani și iată că l-am dus la un nivel la care poate face față în Divizia A1. Este un voleibalist talentat care și-a dorit să continue alături de noi și sper că va ajunge la un nivel superior, de fapt am convingerea că mai există potențial de a crește și că el se va dezvolta în următorii doi ani pe care îi va petrece la echipa noastră.”

Claudiu Iov este al doilea nume confirmat pentru sezonul viitor în perioada recentă, după ce s-a anunțat că și Vlad Negrean va continua la „U”.

Foto: u-cluj.ro

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *