Marius Şumudică ar putea fi alesul campioanei CFR Cluj pentru noul sezon! Obiectivul: calificarea în grupele cupelor europene

Oficialii campioanei CFR Cluj negociază cu Marius Şumudică pentru a deveni noul antrenor al echipei în viitorul sezon competițional.

Potrivit as.ro, Şumudică ar urma să primească un salariu de 20.000 de euro, cu 5.000 de euro mai mult decât suma pe care o încasa Edward Iordănescu

Dacă CFR Cluj va câştiga din nou titlul în sezonul următor, antrenorul va beneficia și de o primă de 100.000 de euro.

În plus, Şumudică va primi bonusuri substantiale în cazul calificării în faza grupelor unei competiţii europene (Liga Campionilor, Europa League sau Conference League).

Antrenorul român mai are şi altă ofertă. Presa din Arabia Saudită scrie că Marius Şumudică este în discuţii cu Al-Ittihad, locul 3 din campionat.

Marius Şumudică (50 de ani) a câştigat titlul în Liga 1 şi Supercupa României cu Astra Giurgiu, în 2016.

Campioana României va beneficia și de un stagiu de pregătire în Austria, în care va disputa patru sau cinci meciuri amicale.

Primul tur preliminar din Liga Campionilor va avea loc în iulie.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *