CFR Cluj, transfer pentru regula U21. Denis Rusu a patra mutare confirmată!

CFR Cluj a oficializat și al patrulea transfer al verii. Denis Rusu s-a alăturat echipei campioane după ce în sezonul trecut a evoluat pentru UTA Arad, fiind împrumutat de la Șoimii Lipova.

Mijlocașul de 20 de ani a recunoscut că șansa de a juca în cupele europene a fost decisivă în alegerea echipei la care va continua să evolueze:

Din vară voi fi jucătorul lui CFR Cluj, nu am putut să refuz campioana României, va fi o provocare imensă pentru mine. Este visul copilăriei mele să joc în cupele europene. Aștept cu nerăbdare să îmbrac tricoul campioanei României din ultimii patru ani, a declarat Denis Rusu, la TV Arad.

Născut în 2001 Denis Rusu va fi o opțiune serioasă pentru regula U21, capitol la care CFR a avut probleme în anii anteriori.

În Gruia va avea concurență mare pe post, Claudiu Petrila are prima șansă la titularizare având în vedere evoluția sa din sezonul trecut când a fost împrumutat la Sepsi.

Rusu a ajuns la Șoimii Lipova de la academia Botoșaniului în 2018. După două sezoane petrecute în a treia ligă, a ajuns în Liga 1 fiind împrumutat la UTA Arad pentru sezonul recent încheiat.

La echipa nou-promovată acesta a jucat 36 de meciuri, a marcat 2 goluri și a pasat decisiv tot de două ori.

Daniel Kerekes

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *