Patrick Richard, după al doilea succes din Finală: „Avem 2-0 la general, ne-am rezolvat treburile acasă și trebuie să facem asta și în deplasare”

Patrick Richard a oferit câteva declarații pentru pagina de Facebook U-BT Cluj-Napoca după finalul Meciului 2 împotriva echipei CSM Oradea. Clujenii s-au impus cu 103-80!

Richard a scos în evidență efortul colectiv, dar cu felicitări suplimentare pentru Ștefan Grasu:

„Știam că o să vină peste noi, ne așteptam la asta, dar am replicat bine jocului lor fizic, cu felicitări pentru Grasu, el s-a ridicat la nivelul jocului devreme și ne-a dat tonusul în continuare. Defensiv am stat focusați 40 de minute și pe atac ne-au intrat aruncările, am înscris peste 100 de puncte. A fost un efort al echipei și trebuie să ne menținem concentrarea!”

Româno-americanul a reușit cea mai bună prestație stagională, fiind impecabil din acțiune, 7/7:

„Am probleme în privința aruncărilor de ceva vreme, dar nu o să mă opresc din a face asta, băieții m-au încurajat să arunc și o să profit de fiecare oportunitate de a-mi crea situații de shoot. Încerc să scot maximul din greșelile lor defensive, când nu fac blocaje bune și nu ezit să arunc.”

Întrebat despre cele 9 puncte marcate pe a doua încercare în prima repriză, căpitanul Clujului a spus care a fost secretul:

„Am fost agresivi și cred că am făcut o treabă excelentă ținându-i departe de recuperările ofensive. De asemenea, tranziția a funcționat și am putut marca unele puncte ușoare. Sunt o mulțime de factori care au dus la acest scor, dar e o victorie și diferența de puncte nu prea contează. Avem 2-0 la general, ne-am rezolvat treburile acasă și trebuie să facem asta și în deplasare!”

„Mă bucur pentru colegi că au putut simți atmosfera cu fanii în spate”

„Chiar ne dorim să câștigăm campionatul! Suntem concentrați din prima zi împreună, a fost un sezon lung, dar trebuie să rămânem la fel și cu siguranță vom fi concentrați.”

„Fanii știu exact ce înseamnă pentru mine și mă bucur pentru colegi că au putut trăi experiența asta, să simtă atmosfera. Ne dorim să fie alături de noi și să ne susțină ca până acum, ne mai trebuie o victorie. Va fi greu, dar știm ce ne așteaptă!”

Foto: Facebook U-BT Cluj-Napoca

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *