Marquis Wright, după înfrângerea la limită cu Oradea: „Trebuie să trecem peste eșec și să fim cu gândul la meciul următor”

Conducătorul de joc al Clujului a avut cea mai bună prestație din acest sezon, terminând cu 29 de puncte, de departe cel mai eficient de pe parchet. U-BT are 2-1 la general în Finala LNBM.

Americanul a oferit câteva declarații pentru pagina de Facebook U-BT Cluj-Napoca după eșecul din Arena „Antonio Alexe”, 71-75:

„Nici nu contează câte puncte am reușit să marchez, am pierdut și chiar nu cred că a fost un capac <<curat>>, dar așa a fost să fie. Trebuie să ne concentrăm pe următorul meci și să ne luptăm în continuare. A fost o bătălie grea în această seară, dar cum am spus-o, trebuie să trecem peste eșec și să ne gândim la jocul următor!”

„I-am auzit mai bine pe fanii noștri în unele momente”

Wright a lăudat atmosfera de la Oradea, dar le-a mulțumit și clujenilor care au făcut deplasarea în Bihor:

Atmosfera de aici a fost frumoasă, fanii lor sunt buni și vreau să le mulțumesc clujenilor care au venit să ne susțină. E finala, am pierdut o bătălie, dar nu renunțăm și știm că va fi greu și joi. Auzisem că această arenă oferă o atmosferă incendiară, dar dacă fanii noștri s-au auzit și mai tare azi în multe momente, le mulțumesc pentru încurajări și felul în care se susțin.”

Americanul a fost întrebat dacă știe de tradiția clujenilor, în cazul câștigării campionatului – baia în Someș:

„O să fac tot ceea ce e nevoie după ce se termină sezonul și acesta e obiectivul nostru, să aducem titlul la Cluj! Rămânem concentrați acum, lăsăm în urmă ce a fost și ne continuăm misiunea.”

Foto: Facebook U-BT Cluj-Napoca

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *