„U” Cluj a perfectat al treilea transfer pentru Liga Zimbrilor

Universitatea Cluj a reuşit al treilea transfer din ultima săptămână în vederea pregătirii stagiunii 2021/2022 în Liga Zimbrilor. Sub Feleac revine un pivot care a jucat anterior în tricoul alb-negru, fiind un jucător cu calităţi defensive în special.

Adrian Dedea va face parte din lotul lui „U” pentru sezonul viitor, pivotul de 21 de ani evoluând anterior, în perioada 2018-2020, la Cluj-Napoca.

Dedea a crescut la Academia de Handbal Minaur, unde a adunat meciuri în Divizia A, fiind promovat ulterior la CS Minaur Baia Mare. După despărţirea de Universitatea Cluj, pivotul a jucat pentru CSM Făgăraş, cu care a retrogradat din prima ligă la finalul stagiunii trecute.

Noul jucător al Clujului a făcut parte şi din naţionala României în mai multe rânduri, fiind component al „tricolorilor” până la nivel de tineret.

„Mă întorc în familia ”U” Cluj cu multă bucurie, într-un colectiv pe care deja îl cunosc în mare parte. Sper ca de această dată să am o ședere mai lungă, să avem parte de un sezon foarte bun și de continuitate în Liga Națională. Abia aștept să lupt din nou cot la cot cu acești băieţi minunați. Haide ”U”!”, a declarat Dedea pentru u-cluj.ro

Foto: academiadehandbalminaur.ro

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *