Coreea de Sud îngenunchează România în al doilea meci de la Jocurile Olimpice

România a suferit o înfrângere umilitoare în fața Coreei de Sud, 4-0, într-un meci în care naționala antrenată de Mirel Rădoi a avut un om eliminat și și-a marcat un autogol prin căpitanul Marius Marin.

Încă de la începutul jocului Coreea de Sud s-a arătat ceva mai agresivă ratând prima șansă în minutul 11, când Aioani a intervenit providențial. România a lăsat garda jos, iar asiaticii au profitat reușind să puncteze primii pe tabelă după o deviere nefericită a lui Marius Marin, care și-a băgat mingea în poartă după o centrare a lui Lee Dong Jun. Finalul primei părți avea să fie unul de coșmar pentru tricolori, după ce debutantul Ion Gheorghe a fost eliminat, primind cel de -al doilea cartonaș galben.

Cu un om în minus, România a avut o repriză secundă de coșmar. În minutul 59 Coreea de Sud și-a dublat avantajul prin Dong-Gyeong Lee, după un șut din afara careului deviat. Cu 8 minute înaintea finalului, Coreea de Sud a beneficiat de un penalty transformat de jucătorul Valenciei Kang In Lee. Același Kang In Lee avea să închidă meciul cu golul 4, după ce a șutat din prima la colțul lung din interiorul careului.

România mai poate obține calificarea în sferturi numai dacă aceștia vor reuși să câștige în ultima partidă în fața naționalei Noii Zeelande.

Echipe de start:

ROMÂNIA: 12.Aioani – 6. Ghiță, 8. M. Marin (c), 4. Pașcanu – 7. I. Gheorghe, 10. Ciobanu, 18. Dulca, 2. Boboc – 21. Sefer, 9. Ganea, 20. Dobre.

Rezerve: 1. Popa, 5. Băluță, 11. V. Gheorghe, 13. Florescu, 15. Chindriș, 17. R. Grigore, 19. Sîntean

COREEA DE SUD: Song Bum-Woo – Seol Young-Woo, Jeong Tae-Wook, Park Ji-Su, Kang Yoon-Sung – Lee Dong-Gyeong, Won Du-Jae, Jung Seung-Won, Lee Dong-Jun – Um Won-Sang – Hwang Ui-jo

Rezerve: Ajn Joon-So, Kim Jae-Woo, Kwon Chang-Hoon, Lee Kang-In, Lee Sang-Min, Lee You-Hyeon, Song Min-Kyu

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *