Spectacol în tribune pe Cluj Arena. Fanii au revenit pe stadion după 514 zile – VIDEO

Fanii Universității Cluj au revenit pe stadion la primul meci pe teren propriu din noul sezon 2021-2022 al Ligii a 2-a, într-un veritabil derby de tradiție al fotbalului românesc, cu Poli Timișoara.

514 zile au trecut de când suporterii șepcilor roșii au fost nevoiți să își vadă favoriții la televizor, iar entuziasmul fanilor s-a resimțit pe toată durata partidei.

Peluza Șepcilor Roșii au intonat tradițional imn Slavă ție studenție, au aprins torțe și au afișat un banner uriaș cu mesajul „Simt că a trecut eternitatea așteptând să cânt pentru Universitatea”.

Un grup de fani din „Tribuna” au afișat un banner cu mesajul „Demonstrați și învingeți pentru U, luptăm să ajungem înapoi unde merităm!”.

Și fanii Politehnicii Timișoara au fost încurajați de o galerie numeroasă la Cluj, care au cântat pe toată durata partidei pentru alb-violeți.

VIDEO

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *