Ziua 4 la WTA Winners Open 250. Ana Bogdan și Jacqueline Cristian au ratat sferturile

Ziua 4 a turneului Winners Open a fost una destul de tristă pentru românii veniți pe terenul central pentru a le susține pe Ana Bogdan și Jacqueline Cristian, care au pierdut din păcate meciurile disputate împotriva Aleksandrei Krunic, respectiv împotriva Andreei Petkovici. În schimb cele două au compensat în jocul de dublu câștigat împotriva perechii Mihaela Buzărnescu și Irina Bara.

În cel de-al doilea meci disputat pe terenul central, Ana Bogdan a fost învinsă în două seturi identice 6-3 6-3 de Aleksandra Krunic, numărul 52 în clasamentul WTA. În următoarea partidă disputată de pe terenul central, Jacqueline Cristian a luptat din răsputeri împotriva Andreei Petkovici, mergând cap la cap la game-uri până în momentele decisive, unde fosta număr 9 al clasamentului WTA și-a dovedit experiența și s-a impus cu scorul de 6-4 6-3.

În duelul românesc de la dublu, Ana Bogdan și Jacqueline Cristian și-au luat revanșa și le-au învins cu greu pe compatrioatele Mihaela Buzărnescu și Irina Bara 6-7 6-2 11-9.

Pentru Mihaela Buzărnescu urmează un joc dificil pe tabloul de simplu împotriva Larrei Arruabarrena, în timp ce Irina Bara va avea la rândul ei o întâlnire la fel de importantă împotriva Kristinei Kucova.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *