Probleme financiare la CFR Cluj? Campioana a ajuns la „fundul sacului” și a împrumutat o sumă uriașă pentru a plăti salariile restante

CFR Cluj a împrumutat două milioane de euro pentru a plăti salariile restante pe ultimele două luni. Acești bani ar urma să fie restituiți din drepturile TV.

Potrivit GSP, gruparea din Gruia a împrumutat 2 milioane de euro pentru a achita salariile pe lunile iunie și iulie, iar din același împrumut vor fi stinse și datoriile către foștii angajați, care au fost dați afară după dubla cu Steaua Roșie Belgrad.

Șumudică ar avea de primit circa 300.000 de euro, iar asistenții săi ar mai avea de recuperat încă 70.000 de euro. Pe lângă aceste plăți, conducerea i-a pus pe „faraș” pe Arlauskis și Chipciu, care la rândul lor au de recuperat sume consistente. Numai Chipciu ar avea să primească 260.000 de euro din salariile restante și bonusuri.

Recent CFR Cluj s-a despărțit de Melenke, care a fost împrumutat la FC Voluntari, iar de la ardeleni ar urma să mai plece: Iasmin Latovlevici, Anas Tahiri și Fofana.

Pe lângă aceste salarii restante, CFR Cluj înregistra la începutul lunii august datorii importante la bugetul local, astfel „feroviarii” fiind pe primul loc al listei rușinii întocmite de Primăria Cluj Napoca cu datorii de circa 1.654.945 lei.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *