Eşec în al doilea amical din Bosnia. U-BT a cedat cu Mornar Bar

U-BT Cluj-Napoca a pierdut al doilea meci amical din Bosnia-Herţegovina, 74-88 cu muntenegrenii de la Mornar Bar, vineri seara.

Dustin Hogue şi compania au întâmpinat probleme în apărare pe parcursul sfertului inaugural, în care au primit 27 de puncte. Clujenii şi-au revenit însă până la pauză, adjudecându-şi parţialul al doilea, pentru 45-46 după 20 de minute.

Mornar s-a desprins la două posesii în faţă ulterior (63-67), sfertul decisiv controlându-l în totalitate, nelăsând U-BT să înscrie nici 15 puncte.

S-a terminat 74-88, ardelenii pierzând pentru a doua oară în această vară un joc amical disputat în spaţiul ex-iugoslav. Ultimul meci de pregătire pentru U-BT va fi duminică, 5 septembrie, cu Borac Banja Luka.

Patrick Richard a reușit 18 puncte, 7 recuperări și 4 pase decisive potrivit u-bt.basketball, pivotul Andrija Stipanović evidenţiindu-se cu un double-double (16 puncte, 10 recuperări, 3 pase decisive), în timp ce Dustin Hogue a fost ultimul în double digits (14 puncte, 7 recuperări, 3 assist-uri).

„Nu am reuşit să ţinem ritmul acestei partide”

„A fost al doilea meci în două zile consecutive. Am întâlnit din nou o echipă fizică și am cedat în ultimele cinci minute. Nu am reușit să ținem ritmul acestei partide. Am avut și momente bune, dar și momente proaste. Din păcate, am început meciul cu o apărare slabă, primind 27 de puncte în primul sfert. A fost un meci de pregătire util, trebuie să analizăm ce nu am făcut bine și să mergem mai departe. Sper să ne refacem 100% până duminică. Va fi ultimul meci înaintea preliminariilor Champions League și trebuie să fim din ce în ce mai buni.”, a declarat la final pentru site-ul clubului antrenorul Mihai Silvăşan.

Foto: igokea.rs

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *