Cine este noul atacant argentinian cu o cotă de piață de 2 milioane de euro care ar putea semna astăzi cu CFR Cluj? Nu a mai jucat de patru luni

CFR Cluj ar putea bifa astăzi un nou transfer de răsunet, un jucător care deși nu a evoluat de patru luni de zile are o cotă de piață de 2 milioane de euro.

Este vorba de atacantul argentinian Facundo Ferreyra, 30 ani, adus în fotbalul european de titratul antrenor român Mircea Lucescu, în 2013, la Sahtior Donetk, care a plătit clubului argentinian Vélez Sársfieldatunci suma de 7 milioane de euro.

Acesta a fost împrumutat un sezon la Newcastle United, dar nu a dat randament. A plecat în 2018 gratis la Benfica, unde a evoluat un sezon, după care a fost împrumutat un an la Espanyol și a evoluat jumătate de sezon la Celta Vigo.

Ferreyra are 62 de goluri înscrise și 12 assist-uri pentru Șahtior Donețk în 115 meciuri jucate.

Dan Petrescu a vorbit la finalul meciului cu Gaz Metan Mediaș, câștigat de CFR cu 2-1, despre interesul pentru atacantul argentinian și speră că astăzi va semna cu gruparea din Gruia.

Să sperăm că Facundo Fereira semnează mâine. Nu a jucat de patru luni. Nu pot face miracole. Trebuie să avem răbdare cu el.

Trebuie să ne îmbunătățim jocul, să arătăm mai bine. Sper că ne va fi ușor să ne revenim cu cât revin jucătorii importanți pentru că nu joacă Dan Petrescu, jucătorii o fac„, a spus Dan Petrescu, după meciul cu Gaz Metan.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *