U-BT Cluj-Napoca nu a avut milă de CSM Târgu Jiu și a ajuns la 13 victorii consecutive în toate competițiile

Baschetbaliștii de la U-Banca Transilvania Cluj au câștigat fără drept de apel, în deplasare, în fața lui CSM Târgu Jiu, într-o partidă disputată vineri, 29 octombrie, și au ajuns la 13 victorii consecutive în toate competițiile.

Alb-negrii pregătiți de Mihai Silvășan s-au impus pe terenul gorjenilor cu scorul de 70-85 (7-25 / 19-16 / 21-22 / 23-22) și au ajuns la cinci succese consecutive în Liga Națională.

Gazdele din Târgu Jiu au înscris doar 7 puncte în primul sfert, în timp ce U-BT Cluj-Napoca a defilat pe teren și a pus 25 de puncte pe tabelă. U-Banca Transilvania a redus motoarele în sfertul al doilea și le-au permis gorjenilor să se apropie pe tabelă, însă insuficient pentru a prelua conducerea, scorul la pauza mare fiind unul liniștitor pentru campioana României: 26-41

Dustin Hogue, Karel Guzman și Patrick Richard au dictat ritmul ofensiv până la finalul jocului. Ardelenii au controlat în totalitate disputa, iar Mihai Silvășan a rulat tot lotul.

Campioana României ajunge, așadar, la 13 succese consecutive în toate competițiile și se pregătește de o nouă încleștare în Basketball Champions League.

Brandon Brown, jucător U-Banca Transilvania

Sunt fericit că am câștigat, am intrat bine în meci și totul s-a rezumat la disciplină. Am avut consistență și cred că am făcut un nou pas în direcția în care ne dorim să ajungem. Trebuie să continuăm să muncim pentru a fi mai buni. Mă simt bine pe teren, pot să contribui și încerc să mă integrez cât mai bine. Vreau să continuăm să câștigăm și creștem împreună ca echipă.

Mihai Silvășan, antrenor U-Banca Transilvania 

A fost un meci pe care l-am controlat de la început. Mă bucur că am avut mentalitatea potrivită încă din primele minute. Din păcate, Elijah Stewart nu a putut fi alături de noi. A avut o problemă dentară și a revenit de urgență la Cluj-Napoca. Una peste alta, mă bucur că nu am avut accidentări. Mergem mai departe, săptămâna viitoare ne așteaptă un meci complicat în Israel. Chiar și așa, vrem să facem o figură frumoasă și să câștigăm. 

Următorul joc oficial pentru U-Banca Transilvania Cluj va avea loc în deplasare, în Israel, împotriva formației Hapoel U-NET Holon miercuri, 3 noiembrie, de la ora 19:45, în Basketball Champions League.

Foto arhiva: u-bt.basketball

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *