Irina Bara și Ekaterine Gorgodze, primele finaliste de dublu la Transylvania Open WTA250!

Perechea formată dintre Irina Bara (WTA 138) și georgianca Ekaterine Gorgodze (WTA 161) au câștigat prima semifinală de dublu din cadrul turneului internațional desfășurat la Cluj-Napoca, Transylvania Open WTA250. Cele două au deschis seria meciurilor de sâmbătă, 30 octombrie, la ora 13:00, și s-au impus într-o oră și 24 de minute în fața perechii Irina Begu (WTA 57) și Andreea Mitu (WTA 733), scor 2-1 (6-3 / 2-6 / 10-7), la capătul unei confruntări extrem de echlibrate și strânse.

Bara și Gorgodze au început ca din tun prima semifinală și au preluat conducerea încă din start, reușind să se impună la o diferență consistentă în primul set după 32 de minute de joc (6-3). Begu / Mitu au revenit în meci și au ieșit mult mai determinate în setul secund, pe care au reușit să și-l adjudece categoric în 35 de minute cu scorul de 6-2, ducând meciul în setul decisiv.

În setul decisiv, Irina Begu și Andreea Mitu au început mai bine jocul, dar au căzut pe final și le-au permis adversarelor să revină în joc și să își adjudece decisivul care le duc în finala de dublu la Transylvania Open WTA250 după 17 minute.

Următoarele jocuri oficiale din faza semifinalelor Transylvania Open de la Cluj-Napoca vor fi cele de simplu, după cum urmează:

Rebbeca Peterson (SWE) – Anett Kontaveit (EST) – ora 15:00

Simona Halep (ROU) – Marta Kostyuk (UKR) – ora 17:00

Ziua de sâmbătă se va încheia cu ultima semifinală de dublu.

Natela Dzalamidze (RUS) / Kaja Juvan (SLO) – Aleksandra Krunic (SRB) / Lesley Pattinama Kerkhove (NED)

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Toate articolele →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *