Petrescu, după victoria cu Voluntari din ultimul minut: „Sunt foarte muțumit de atitudine, de joc și de rezultat, 1-0 e scorul meu preferat”

Tehnicianul Dan Petrescu s-a declarat mulțumit de atitudinea elevilor săi în victoria cu 1-0 împotriva lui FC Voluntari de sâmbătă seara, 30 octombrie, pe teren propriu și a recunoscut că 1-0 e scorul său preferat.

„Nu am ce să le reproșez băieților nici dacă făceau 0-0, au jucat excelent, am avut 8 șuturi, cinci ocazii mari, nu țin minte un meci mai ales de când am venit acum să fi avut atâtea ocazii. Adversarul a fost super bun, deschis, au jucat fotbal, știam ce ne așteaptă, am prins o zi bună. Nu știam ce schimbări să fac la pauză, mă uitam și nu știam ce să schimb dacă echipa joacă așa bine.

Am fost inspirat și cu schimbările, dar asta m-a mulțumim cel mai mult, că îi stresez non-stop pentru că jucătorii de pe bancă sunt mai importanți decât ăia din teren, iar dacă intră cu o atitudine bună cum a intrat Păun și Susic au contribuit la înscrierea golului. Dar când ai două bări și atâtea ocazii, portarul lor a fost cel mai bun jucător de pe teren.

În prima repriză singura nemulțumire a fost că ei au avut trei ocazii, echipa pe care o știu eu nu trebuie să îi dea adversarului șansa să aibă trei ocazii, iar în a doua repriză la 1-0 nu am gestionat bine acest scor pentru că nu ar trebui să aibă Voluntari acea ocazie și am riscat.

Dacă înscria Sacko chiar era o seară perfectă pentru că e un jucător care se antrenează de două luni, dar nu a reușit să fie pregătit fizic, s-a accidentat mereu.

Sunt foarte muțumit de atitudine, de joc și de rezultat, 1-0 e scorul meu preferat”, a declarat Dan Petrescu.

Despre trimiterea lui Denis Ciubotariu la echipa a doua

„Nu mi-a fost teamă că Denis îi va da informații lui Liviu Ciubotariu (n. red. tatăl jucătorului de la CFR), dar am vrut să îl protejez pe el. I-am zis că pentru binele tău ar fi bine ca la meciul acesta să nu participi la antrenamente. Băiatul a înțeles și s-a dus să joace la echipa a doua. Nu l-am dat afară, nu ne-am certat, am comunicat. Ciubotariu e un jucător care mereu se antrenează foarte bine, chiar nu am ce să îi reproșez. El face parte din lot și e pe lista UEFA”, a mai precizat antrenorul CFR-ului.

Despre Debeljuh

„I-am dat cartonaș galben, în cariera mea de antrenor relația mea cu jucătorii a fost extraordinară peste tot, dar vreau să mă înțeleagă, ei știu că sunt profesionist 100%, le-am spus că nu mi-am făcut cariera ca jucător și antrenor pe minciună și pe lene, am făcut-o pe muncă, profesionalism și seriozitate. Și asta vreau eu de la jucătorii mei. Când un jucător greșește mă fac că nu îl văd, dar când continui în greșeli cum a făcut Debeljuh m-am supărat pe el. Dar asta a fost decizia, dar dacă el e băiat deștept, se comportă bine și va demonstra, e bine primit înapoi„, a mai susținut „Bursucul”.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *