CFR Cluj a renunțat la un jucător adus de Șumudică. Mijlocașul a prins un transfer la o echipă de tradiție din Olanda

CFR Cluj a anunțat că a renunțat la serviciile jucătorului Anas Tahiri, care nu a impresionat sub comanda lui Dan Petrescu.

Mijlocașul cu dublă cetățenie, belgiană și marocană, a prins un transfer la o echipă de tradiție din campionatul Olandei, FC Heerenveen.

Tahiri (26 de ani) spera în vară să-și relanseze cariera, sub comanda lui Marius Șumudică, care l-a utilizat de șase ori în acest sezon la CFR Cluj.

După instalarea lui Dan Petrescu pe banca tehnică, jucătorul a primit și mai puține șanse. Acesta a mai bifat doar o prezență, iar ulterior nu a mai contat pentru „Bursuc”.

Publicația olandeză Telegraaf anunță revenirea în Țările de Jos a lui Anas Tahiri. Jucătorul s-a înțeles deja cu Heerenveen pentru un contract pe doi ani și jumătate.

Ulterior, mutarea a fost oficializată și de CFR Cluj.

Formația batavă se află pe 10 în competiția internă, după ce a acumulat 25 de puncte în 18 runde disputate.

Tahiri a mai evoluat în Olanda timp de trei ani la RKC Waalwijk, formația care l-a transferat din Belgia, de la Lierse SK.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *