Mihai Silvășan, pragmatic după victoria istorică a lui U-BT Cluj din Malaga: „Este doar o partidă, am început cu dreptul, dar trebuie să rămânem concentrați și să muncim din greu”

U-Banca Transilvania a debutat cu dreptul în faza TOP 16 a Basketball Champions League, scor 79-73, împotriva formației spaniole Unicaja Malaga, după un meci în care Patrick Richard et Co au strălucit sub panoul advers.

Antrenorul principal Mihai Silvășan a fost pragmatic la finalul jocului și a declarat că echipa nu trebuie să își piardă concentrarea și să muncească din greu în continuare.

Suntem foarte încântați de această victorie. Am avut puțin noroc întrucât i-am prins pe cei de la Malaga într-o formă mai slabă. Nu s-au antrenat în ultima perioadă din cauza unor probleme. Totuși, este o victorie mare, împotriva unei formații importante din Europa. Este un rezultat notabil pentru o echipă din România. Am arătat spirit de luptă, am izbutit 16 recuperări ofensive, ceea ce este remarcabil. Pe final cred că am controlat partida.

A existat un moment când s-au apropiat. Este doar o partidă, am început cu dreptul, dar trebuie să rămânem concentrați și să muncim din greu pentru a ne îndeplini obiectivele. A fost o onoare pentru noi să jucăm la Malaga, știm ce înseamnă acest club în baschetul european. În lotul nostru sunt jucători care au mentalitatea potrivită și nu se tem de astfel de meciuri. Ei au avut atitudinea potrivită pentru a câștiga„, a declarat Silvasan.

„A fost un meci foarte bun, deși știam că va fi dificil să jucăm aici. Ne așteptam ca ei să aibă mulți fani în tribună. Știam că nu se vor teme de noi, având în vedere faptul că venim din România. Drept urmare, a trebuit să le câștigăm respectul. Am demonstrat ce putem în această seară și ne-am îndeplinit obiectivul”, a declarat Elijah Stewart.

Următorul joc oficial pentru U-Banca Transilvania Cluj va avea loc la Oradea, în campionat, sâmbătă, 29 ianuarie, de la ora 19:00.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *