CFR Cluj transfer de viitor. Feroviarii aduc un jucător de bază de la FC Botoșani

CFR Cluj ar fi ajuns la un acord cu fundașul dreapta al celor de la FC Botoșani, Cristopher Braun(30 de ani), pe care îl va aduce sub comanda lui Dan Petrescu în următoarea perioadă de mercato din vară potrivit celor de la Prosport.

Formația din Gruia a realizat aceeași rețetă și în cazul transferului mijlocașului ofensiv de la UTA Arad, Roger, care se va alătura feroviarilor în vară.

CFR Cluj ar fi încercat să-l aducă pe Cristopher Braun încă din vară, dar suma de 500.000 de mii de euro oferită de clujeni nu a fost pe placul patronului Valeriu Iftime, care a refuzat-o.

„Nu știu de vreo înțelegere între CFR și Braun, cu siguranță nu pleacă acum de la noi și nu vrem să îl dăm. Ce pot să vă spun e că îi expiră contractul în vară, noi i-am făcut o ofertă de prelungire, dar el încă nu a semnat. Nu pot să zic că nu vrea. Este posibil ca oamenii de la CFR Cluj să se fi înțeles cu el și să meargă acolo liber de contract. Ne vom baza în continuare pe băiat” a declarat Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoșani pentru Prosport

Fundașul dreapta ce are dublă cetățenie, germană și ghaneză a fost un om de bază pentru FC Botoșani în acest sezon, care a bifat 22 de meciuri 1 gol și 3 pase de gol și este cotat la 700.000 de mii de euro.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *