„U” Cluj a transferat un mijlocaș cu peste 100 de meciuri în Liga 1. Al doilea transfer de la Farul

Universitatea Cluj a ajuns la un acord cu mijlocașul brazilian Romario Pires (33 de ani) venit de la formația Farul Constanța. Romario este al doilea jucător venit la „U” Cluj de la Farul după transferul lui Ely Fernandes. În comunicatul emis de clujeni, brazilianul va avea un contract de un an și jumătate.

Acesta a fost crescut de una dintre cele mai vechi formații din Brazilia și anume Botafogo, care l-a împrumutat între anii 2008-2012 la mai multe formații din eșaloanele inferioare. În sezonul 2012/2013 a semnat cu Gloria Bistrița pentru care a bifat 16 meciuri, ca mai apoi să treacă la Petrolul Ploiești, unde s-a aflat în cea mai bună formă a carierei reușind 30 de meciuri să marcheze 3 goluri și să ofere un assist. În perioada petrecută în tricoul ploieștenilor a reușit să-și treacă în cont o Cupă a României și să evolueze în în Europa League.

În sezonul 2014/2015 a părăsit România pentru Israel unde a evoluat pentru Maccabi Haifa, Maccabi Netanya și Maccabi Petah Tikva. Alături de Maccabi Haifa și-a trecut în cont o Cupă a Israelului.

În sezonul 2018/2019 a revenit la Astra Giurgiu, ca mai apoi să aleagă în următorul sezon formația sibiană Hermannstadt, unde a bifat 63 de meciuri și a a marcat 7 goluri. UÎn ultimul an a bifat 16 meciuri în toate competițiile pentru Farul Constanța.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *