Un nou succes pentru Potaissa Turda în Liga Zimbrilor. Turdenii sunt lideri

Echipa de handbal masculin AHC Potaissa Turda a obținut un nou succes important în campionat, duminică, pe teren propriu, împotriva formației CSM Focșani, scor 31-27 (17-10), într-o partidă care a contat pentru etapa a 19-a din Liga Zimbrilor.

Turdenii au început furtunos partida și au preluat rapid conducerea pe tabelă, fiind în permanență la cârma jocului. Diferența de valoare a fost net superioară Potaissei, iar scorul la pauză a fost 17-10.

Focșaniul a încercat să recupereze avantajul în partea secundă, evoluând mult mai curajos, însă Potaissa a menținut avantajul până la final.

În urma acestui succes, Turda rămâne în fruntea Ligii Zimbrilor, cu 48 de puncte, la o diferență de șase față de ocupanta locului secund, CS Dinamo.

Etapa viitoare, Potaissa va evolua la București, cu CSM, sâmbătă, 26 februarie, de la ora 15:30.

Cei mai buni marcatori pentru Potaissa Turda în această partidă au fost: Thalmaier (6), Ghiță (5), Cîntec (4), G.Pinoțoiu (3), Dumitriu (2), Szoke (2), Pop (2), Talas (2), Ghivil (2), Lazăr (1), Putnoky (1), Dragas (1)

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *