Probleme financiare la CFR Cluj? Președintele Balaj a anunțat de cât timp nu și-au văzut jucătorii banii și a dat asigurări că vor fi plătite restanțele

CFR Cluj a încheiat la egalitate confruntarea cu CSU Craiova, scor 1-1, sâmbătă seara, pe teren propriu, după ce a condus timp de 80 de minute, iar oltenii au egalat în prelungirile partidei.

Președintele clubului, Cristian Balaj, a anunțat că jucătorii au trei luni de întârzieri salariale, dar a dat asigurări că vor fi plătite.

Avem minusurile noastre, știm ce avem de făcut în perioada următoare. Există întârzieri salariale, jucătorii vor primi banii. Sunt trei luni.

Jucătorii știu că au mai fost situații de genul ăsta și nu s-au depus memorii. În niciun caz nu-și vor primi mai repede banii dacă își depun memorii și nici nu primesc mai mulți bani.

Eu nu veneam la echipă dacă nu știam că se vor primi banii. Dan Petrescu nu rămânea, chiar el a spus-o că au mai fost situații de genul ăsta”, a declarat Cristi Balaj, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *