Performanță importantă pentru un fost antrenor al CFR-ului la Cupa Africii pe Națiuni

Fostul antrenor al CFR-ului, Toni Conceicao a obținut o performanță importantă la Cupa Africii pe Națiuni cu naționala Camerunului, locul 3, după ce ieri elevii săi au învins cu 5-3 la penalty-uri naționala Burkinei Faso în finala mică a competiției, după ce în timpul regulamentar scorul a fost 3-3. În semifinale, Camerun a pierdut dramatic în fața Egiptului tot la loviturile de pedeapsă, 3-1.

Alături de CFR Cluj, Toni Conceicao a reușit performanța de a câștiga trei trofee, două cupe ale României și o supercupă. Tot din staff-ul lui Conceicao face parte și un alt jucător care a făcut istorie la CFR Cluj, Anthony da Silva – Tony, care a evoluat pe postul de fundaș dreapta pentru feroviari și care și-a trecut în palmares 7 trofee adică 2 campionate, 3 cupe ale României și alte 2 două Supercupe ale României.

Printre jucătorii cei mai cunoscuți pe care Tony Conceicao i-a avut la îndemănâ în cadrul acestui turneu se numără: Andre Onana, Vincent Aboubakar, Collins Fai, Toko- Ekambi și Michael Ngadeu.

Foto: Profimedia

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.