Atacantul Alexandru Boiciuc, încrezător după victoria lui „U” Cluj în amicalul cu Minaur Baia Mare: „Pornim numai cu gânduri pozitive, cu devotament și sacrificiu”

Atacantul Universității Cluj, Alexandru Boiciuc, s-a declarat optimist și încrezător înaintea reluării campionatului în liga a doua, după succesul înregistrat miercuri, 16 februarie, la Florești, scor 4-2, cu divizionara a treia Minaur Baia Mare.

În această partidă, Boiciuc a reușit să înscrie un gol.

„A fost un meci de pregătire foarte bun, sunt satisfăcut de cum s-a prezentat echipa și mă bucur că am reușit să marchez. Eu zic că suntem pe drumul cel bun în acest cantonament.

Pornim numai cu gânduri pozitive, cu devotament și sacrificiu pe care îl vom arăta pe teren și cu siguranță vom da totul ca să ne îndeplinim obiectivul. Toate gândurile noastre sunt pentru o promovare directă, acesta e scopul principal, să promovăm direct, să nu avem emoții și să oferim liniște nouă și suporterilor.

Singurul scenariu pe care ni-l facem este să câștigăm fiecare meci, în fiecare săptămână. Le suntem recunoscători (n.r. suporterilor) că vin și ne susțin, chiar și la antrenamente și o să le oferim tot ce au nevoie ca să fie fericiți”, a declarat Alexandru Boiciuc.

Stroia Cătălin

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *