Claudiu Niculescu, antrenor Concordia, după meciul cu „U” Cluj: „E o seară tristă pentru mine, dar a fost o revedere plăcută. Am petrecut doi ani frumoși aici”

Antrenorul Concordiei Chiajna, Claudiu Niculescu, s-a declarat extrem de dezamăgit de evoluția echipei sae în eșecul cu Universitatea Cluj, scor 4-0 și a susținut la finalul meciului că nu a înțeles nimic, iar elevii săi au căzut după primul gol.

Acesta a avut totuși puterea să felicite „U” Cluj și să le mulțumească clujenilor pentru primirea pe care i-au făcut-o.

„Nu am înțeles jocul din această seară, am avut o pregătiră bună în această iarnă, mai ales după meciurile amicale în care am jucat bine. A fost o cădere după primul gol pe care l-am primit. Sper să nu pun multe prostii acum la supărare, mai întâi să văd meciul mâine, să fac o analiză și să vorbesc cu jucătorii după aceea. Mă abțin la a face aprecieri.

Am luat în această seară mai multe goluri decât am primit până la acest meci. Sunt puțin bulversat, nu am înțeles absolut deloc ceea ce s-a întâmplat, mă refer și la rezultat, dar și la evoluția noastră. Îmi găsesc greu cuvintele, dar e umilitor.

A fost o revedere plăcută pentru mine, am trăit lucruri frumoase aici, am avut doi ani de final de carieră foarte frumoși, la un club frumos, cu suporteri frumoși. Revederea a fost plăcută pentru mine, mulți amici pe care îi am aici care încă lucrează pentru club, dar până la urmă a fost o seară tristă pentru mine”, a declarat antrenorul Concordiei Chiajna, Claudiu Niculescu, la finalul jocului pierdut cu Universitatea Cluj.

„Noi avem meciul cu Timișoara de duminică, în care nu avem altă variantă decât victoria. Într-adevăr a fost un eșec neașteptat astăzi.

Felicit ‘U’ Cluj pentru victorie, iar noi trebuie să mergem mai departe”, a mai susținut Niculescu.

Claudiu Niculescu nu a fost uitat nici de oficialii clubului alb-negru, care i-au oferit un tricou de joc cu numele său și numărul 9 pe spate, iar galeria Universității i-a strigat numele.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *