Președintele FRF, Răzvan Burleanu, a anunțat că echipa națională de tineret va juca la Cluj în toamnă

Prezent la Cluj-Napoca în cadrul unui tur pentru verificarea situației infrastructurii bazelor sportive din țară, președintele FRF Răzvan Burleanu a anunțat când va evolua echipa națională la Cluj, având în vedere că nu a mai evoluat aici de cinci ani de zile.

Burleanu a declarat că din cauza pandemiei globale de COVID-19 echipa națională nu a mai putut evolua în fața spectatorilor clujeni, dar a promis că în toamna acestui an echipa națională de tineret va susține o partidă la Cluj în cadrul pregătirii pentru Campionatul European de Tineret din 2023.

„Din păcate pandemia a fost cea care blocat în București, toate condițiile și toate restricțiile, iar totodată am considerat că nu are sens să venim la Cluj dacă suporterii nu se pot bucura de echipa națională pe stadion. Pot să vă spun că în luna septembrie vom reveni la Cluj cu naționala de tineret, astfel încât să pregătim Campionatul European de anul viitor și cu siguranță ne dorim acum că toate restricțiile s-au ridicat să putem să revenim cât mai curând”, a declarat Burleanu într-o declarație oferită presei clujene la Baza Sportivă Ardealul din cartierul Someșeni, după un meci de U19 dintre CFR Cluj și Viitorul Cluj, câștigat de feroviarii mici cu 2-0.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *