Burleanu, despre controversele sistemului play-off, play-out:” Noi ca și Federație susținem acest sistem. Ne ajută să ținem cooperativa departe”

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a fost prezent ieri la Cluj-Napoca la baza Ardealul, într-un tur pentru a observa infrastructura sportivă a bazelor de fotbal din România. Acesta a asistat la partida juniorilor U 19 dintre CFR Cluj și Viitorul Cluj, încheiată cu victoria feroviarilor 2-0. La final acesta a vorbit despre controversele sistemului play-off și play-out din Liga 1, cu toate că FRF nu este implicată în realizarea acestui sistem din prima divizie.

Noi ca Federație susținem sistemul play-off și play-out. Credem că acest sistem competițional ne ajută să ținem cooperativa mai departe de fotbal și în același timp să reușim să creștem numărul meciurilor cu ritm și intensitate, ceea ce cu siguranță jucătorii noștri au nevoie, atât în viitor parcurs la o echipă din străinătate sau pentru echipele noastre în competițiile europene și apoi când vor juca pentru loturile naționale să o facă cât mai bine.” a spus Răzvan Burleanu.

Sistemul play-off, play-out a iscat de-a lungul timpului mai multe nemulțumiri în rândul conducătorilor din prima Ligă din cauza înjumătățirii punctelor.

Written by 

One thought on “Burleanu, despre controversele sistemului play-off, play-out:” Noi ca și Federație susținem acest sistem. Ne ajută să ținem cooperativa departe”

  1. …:) Asta chiar ne crede tampiti?! Actuala forma de desfasurare a campionatului nu are nimic in comun cu ”anti-cooperativa”… Asta a fost ”pohta” televiziunilor pentru a-si maximiza profiturile, iar individul este sluga lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *