Cristian Panduru, preparator fizic „U” Cluj, înaintea jocului cu Slobozia: „Vom avea un joc destul de greu, cu o echipă puternică, dar mergem să câștigăm”

Preperatorul fizic al Universității Cluj, Cristian Panduru, a declarat în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu Unirea Slobozia de duminică, 3 aprilie, de la ora 13:30, că va fi un meci dificil, cu o echipă foarte puternică, însă Universitatea va merge la victorie pentru a-și continua parcursul în Liga 1.

Antrenorul clujenilor, Erik Lincar, nu a participat la conferința de presă și a decis din nou ca preparatorul fizic să fie cel care vorbește cu mass-media acreditată.

„Venim după un joc, cel de la Ploiești, pe care ni l-am fi dorit să îl câștigăm, cred că a fost un meci frumos, cred că ar trebui să dea de gândit la multă lume ce înseamnă Universitatea Cluj și Petrolul, să joci pe un asemenea stadion frumos, cred că ar trebui să dea de gândit la cine trebuie că sunt două cluburi importante și merită să fie în prima ligă.

În meciul de duminică întâlnim un adversar care își merită locul pe care îl au și merită să fie în play-off, cu un antrenor foarte bun, cu niște jucători destul de interesanți, cred că o să avem un joc destul de greu. Să nu uităm că au pierdut doar cu Hermannstadt și cu Petrolul, pe teren propriu, deci Unirea este o echipă puternică, dar noi mergem să câștigăm și să ne continuăm parcursul în Liga 1″, a declarat preperatatorul fizic al echipei, Cristian Panduru.

U are lot valid

„Din fericire nu avem probleme de lot, suntem ok toți, au fost ceva probleme cu doi jucători mai răciți puțin, dar suntem toți ok acum”, a declarat Panduru. „Cred și am convingerea că acești jucători minunați pe care îi avem în vestiar zi de zi, la mijlocul lunii mai vor face fericiți un oraș întreg. Nu trebuie să ne încurce nimic la Slobozia, suntem focusați pe acest meci, ne dorim foarte mult cele trei puncte și daca stadionul e plin înseamnă că ‘U’ Cluj vinde bine. „U” Cluj speră la locul 1 și sper din tot sufletul că îl vom lua, a precizat Panduru.

El a fost intrebat de reporterul Sportul Clujean dacă e mulțumit cu egalul de la Ploiești.

„După aspectul jocului cred că rezultatul este unul rezonabil, meciul s-a jucat, cred că am fost și un pic mai temători noi, când intri acolo și vezi 12.000 de spectatori în tribune. Ei clar s-au pregătit pentru un punct, noi ne-am pregătit să câștigăm, dar asta este, au fost două echipe tari. Am mai spus la prima conferință a mea că Petrolul este o echipă foarte foarte bună, rămân aceeași echipă bună, dar repet, să vină pe Cluj Arena”, a susținut preparatorul fizic al clubului.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *