„Căpitanul” Romario Pires: „Locul lui „U” Cluj este în prima ligă. Promovarea depinde doar de noi”. Mijlocașul își dorește cetățenia română

Într-o conferință de presă premergătoare partidei cu Unirea Slobozia programată duminică, 3 aprilie, de la ora 13:30, mijlocașul Universității Cluj, Romario Pires, căpitanul formației, a declarat că își dorește promovarea în prima ligă, care depinde doar de ei. Jucătorul a susținut că vrea cetățenia română.

„Cred că fiecare joc și fiecare echipă are un obiectiv, jucătorii au un obiectiv, dacă nu au obiectiv de promovare sau baraj, sunt sigur că jucătorii care sunt acolo vor un loc mai bun și o echipă mai bună poate. Fiecare meci are un grad de importanță. Nu cred că există un meci mai greu sau mai ușor, trebuie tratate toate meciurile la fel, trebuie tratate toate 100%. Cred că meciul greu ni-l facem noi. Dacă suntem concentrați putem face orice rezultat.

Normal că depinde doar de noi această promovare, avem încredere în ceea ce avem în vestiar, dacă batem toate meciurile până la sfârșit nu o să mai depindem de nimeni. Nu trebuie să ne gândim la nimic, curtea noastră e mai importantă.

Nu ne gândim deloc la adversari și la ceea ce fac alții. E important să ne uităm la alte meciuri, să analizăm și să vedem cum joacă alții, dar nu să vrem un rezultat anume”, a declarat mijlocașul și căpitanul Universității Cluj, Romario Pires.

„Eu de asta am venit aici pentru că am venit la o echipă mare, altfel nu cred că veneam și nu acceptat acest challenge să vin în Liga a 2-a dacă nu eram într-o asemenea echipă. Se dorește promovarea de foarte mult timp, toată lumea știe că locul lui U Cluj este în prima ligă”, a mai susținut Pires.

Despre cetățenia română, Romario Pires a declarat în cadrul conferinței de presă că se gândește foarte mult la acest lucru.

„Cred că o să fac treaba asta pentru că aici m-am stabilit și cred că e nevoie. Va fi important și pentru familia„, a declarat Pires.

Meciul din etapa a doua a play-off-ului Ligii a 2-a dintre Unirea Slobozia și Universitatea Cluj are loc duminică, 3 aprilie, de la ora 13:30, urmând ca joi, 8 aprilie, de la ora 19:30, „studenții” să primească vizita formației CSA Steaua.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

One thought on “„Căpitanul” Romario Pires: „Locul lui „U” Cluj este în prima ligă. Promovarea depinde doar de noi”. Mijlocașul își dorește cetățenia română

  1. Nick_65 aprilie 3, 2022 at 1:37 am

    Da, Romario,
    Cel mai greu meci este…următorul!
    HAIDE „U”!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *