Petrea înainte de CFR Cluj – FCSB: „Dacă nu ne vom impune ”feroviarii” vor lua o opțiune importantă pentru câștigarea titlului”

Antrenorul FCSB-ului, Anton Petrea este încrezător în forța echipei sale și crede într-o victorie care ar putea să îi aducă pe roș-albaștrii la doar două puncte de CFR Cluj. Acesta recunoaște, însă, că o înfrângere mâine seară în Gruia ar fi egală în mare măsură cu pierderea titlului de campioană rămânând doar cinci etape din play-off.

„O deplasare pe terenul echipei de pe primul loc. O echipă care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Au un lot valoros, numeros, care se menține pe primul loc de ceva timp. Mergem încrezători, pentru un joc bun și vrem să câștigăm, indiferent de ce echipă întâlnim.

E un meci important pentru ambele echipe. Dacă nu vom reuși să învingem, distanța se mărește. Se poate întâmpla orice în cele cinci jocuri, dar dacă nu ne vom impune mâine seară vor lua o opțiune importantă pentru câștigarea campionatului.

Știm stilul lor de joc și vom încerca să ne adaptăm. Vom încerca sa conducem jocul, pentru a putea spera la o victorie. Important e să câștigăm, nu contează dacă vom marca primii. Nu cred că dacă o echipă va marca prima, va fi și învingătoare.

Normal că fiecare jucător conștientizează momentul în care ne aflăm. Trebuie să dăm totul la fiecare joc și asta încerc să le transmis la fiecare meci”, a spus Anton Petrea, la conferința de presă.

Daniel Kerekes

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *