Fiesta promovării lui „U” Cluj în centrul orașului. Fanii au sărbătorit alături de jucători intrarea în Liga 1 după 7 ani

Suporterii Universității Cluj s-au adunat în număr mare, cu mic cu mare, luni, 30 mai, în Piața Avram Iancu pentru a sărbători promovarea în Liga 1 după 7 ani, după ce au trecut de Dinamo București în „dubla” barajului.

Echipa a ajuns în piață în jurul orei 20:00, iar fanii clujeni au cântat alături de jucătorii lui Erik Lincar. Aceștia au aprins torțe, petarde și aubcreat o atmosferă impresionantă în centru.

Toată piața a răsunat de cântecele celebre ale suporterilor, iar la sărbătoarea promovării a luat parte toată conducerea echipei, președintele Radu Constantea, managerul general Andrei Cordoș și întreg staff-ul tehnic, care au dansat cot la cot cu fanii.

GALERIE FOTO (c) Mihai Rusu

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *