Burcă trage un semnal de alarmă înaintea meciului cu Pyunik: „Totul depinde de noi mâine, să intrăm motivați, focusați și foarte atenți pentru că meciul are 90 de minute”

Fundașul central al lui CFR Cluj, Andrei Burcă, a tras un semnal de alarmă marți, 12 iulie, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu Pyunik Erevan din primul tur preliminar al UEFA Champions League și a declarat că totul depinde de ei, dar trebuie să intre în meci extrem de focusați, motivați și foarte atenți pentru a nu mai repeta greșelile din tur.

Burcă a atras atenție că joacă pentru campioana României, unde pretențiile sunt foarte mari și chiar dacă sunt dezamăgiți și triști după eșecul cu Sepsi, jucătorii sunt extrem de motivați pentru duelul de mâine cu armenii.

„Eu am o idee în acest moment cu ceea ce se joacă în lume, în fotbalul modern, dacă stai bine în teren și poți să alergi, faci față, cu determinare, cu încredere așa am făcut și noi rezultate în Europa în anii precedenți, când am ieșit dintr-o grupă dificilă, când am reușit să nu pierdem în fața Sevilliei, suntem conștienți de importanța meciului de mâine, este un adversar incomod.

Am simțit pe propria piele și în același timp suntem concentrați, focusați și trebuie să fim mult mai atenți la ocaziile pe care le avem pentru că aici s-a făcut diferența în tur când nu am reușit să marcăm.

Ar fi ceva supărător să nu reușim să mergem mai departe, în primul rând pentru că suntem conștienți că plecăm cu prima șansă, dar în meciul tur atât ne-a lipsit, golul. Consider că am făcut un meci ok, adversarii nu au ajuns la poartă, dar mâine trebuie să fim la fel de concentrați să facem faza defensivă și să nu le dăm nicio șansă de a marca, iar la prima ocazie pe care o avem să marcăm pentru că altfel e greu”, a declarat fundașul central Andrei Burcă în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu Pyunic Erevan.

Suntem la campioana României și aici pretențiile sunt foarte mari

„Suntem puțini dezamăgiți, triști, pentru că am pierdut un trofeu, am pierdut în acest sezon prima oară, dar îi văd foarte motivați pe băieți și trebuie să ne dea de gândit această înfrângere că nu mai putem face pași greșiți. Suntem la campioana României, iar aici pretențiile sunt foarte mari. Mister i-a analizat foarte bine (n. red. pe armeni), noi i-am studiat foarte bine, ne-am așteptat la acest tip de meci și suntem conștienți că într-o proporție foarte mare asta vor juca și mâine, fazele fixe. Totul depinde de noi mâine, să intrăm motivați, focusați și foarte atenți pentru că meciul are 90 de minute și nu trebuie să permitem adversarului să aibă șansa de a marca”, a mai precizat jucătorul.

Manșa a doua dintre CFR Cluj și Pyunik Erevan are loc miercuri, 13 iulie, de la ora 21:30, pe stadionul din Gruia, iar confruntarea pornește de la 0-0, rezultat înregistrat în tur.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *