Antrenorul lui „U” Cluj vrea să profite de problemele FCSB-ului și să debuteze cu un rezultat pozitiv în noul sezon: „Pregătim jocul cu mare seriozitate și vrem să înscriem pe Arena Națională”

Antrenorul Universității Cluj, Erik Lincar, știe care sunt problemele din lotul lui FCSB și le-a analizat foarte bine. Acesta își dorește să obțină un rezultat pozitiv la debutul în Liga 1.

Tehnicianul alb-negrilor a prefațat partida și consideră că roș-albaștrii suferă la capitolul mijlocaș de închidere. Lincar a vorbit și despre noua decizie a Ministerului Sportului privind impunerea cluburilor să folosească 40% dintre jucători români într-un meci.

”Nici noi, nici cei de la FCSB nu suntem afectați de această regulă. Mi se pare puțin injust față de echipele care mizau pe mai mulți străini să li se spună cu două săptămâni înainte că sunt locuri limitate în echipă.

Pregătim jocul contra FCSB-ului cu mare seriozitate. Am urmărit ultimele lor jocuri. Încercăm să ne facem planul foarte bine pentru meciul de duminică. Ei au avut două jocuri cu două echipe din Moldova, apoi jocul cu Mioveni de la Berceni. La Galați, a fost un joc echilibrat. Vom încerca să îi blocăm și să înscriem pe Arena Națională.

Știam că Tănase va juca. A încercat să se protejeze. Cei de la Oțelul au jucat dur. Pentru un joc amical, mi s-a părut cam mult. Majoritatea jucătorilor de la FCSB au încercat să se protejeze. Au făcut și un transfer, sunt curios dacă va juca duminică. Fundașii laterali sunt cam aceiași.

Singurele probleme pe care le au sunt la fundașii centrali și la mijlocașul defensiv. Noi am avut evoluții foarte bune și în Austria. Ne-am creat multe situații de a marca, dar mingea nu a intrat în poartă”, a declarat Erik Lincar la Digi Sport.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *