Erik Lincar, nemulțumit de remiza cu CSU Craiova și își dorea cele trei puncte. „Trebuie să rămânem serioși în continuare. Dacă vom păstra aceeași determinare vom reuși să și câștigăm”

Universitatea Cluj a obținut a doua remiză consecutivă duminică seara, 24 iulie, după 1-1 la Mediaș, cu CSU Craiova, o pretendentă la titlul de campioană, dar antrenorul Erik Lincar și-ar fi dorit cele trei puncte.

Antrenorul clujenilor a precizat că este mulțumit de lotul pe care îl are la dispoziție, dar își mai dorește încă două-trei transferuri. Acesta nu a dat un răspuns cu privire la o posibilă venire a atacantului Raul Rusescu la Universitatea, jucătorul fiind prezent în tribunele stadionului din Mediaș.

„Sunt nemulțumit de rezultat, trebuiau să aibă mai multe încredere în posibilitățile lor, cred că am demonstrat în cele două jocuri acest lucru. Trebuie să rămânem serioși în continuare și poate până la urmă, pe viitor, să jucăm și mai prost, dar să câștig trei puncte.

Nu există o cheie sau o rețetă, până la urmă e încrederea pe care le-o dau și eu în posibilitățile lor, în calitățile lor de a căutat tot timpul situațiile acestea de unu contra unu și de a merge spre înainte.

După cum am spus în perioada de pregătire, am văzut și eu echipele din vest cam în ce mod joacă și de asta spun, dacă nu vom reuși și noi în fotbalul românesc să devenim mai curajoși, mai ambițioși și să formăm jucători în sensul acesta nu cred că vom avea câștig de cauză pe viitor”, a declarat antrenorul Universității Cluj, Erik Lincar, la finalul jocului cu CSU Craiova, la Digisport.

Vine Raul Rusescu la Cluj? Atacantul a fost în tribune la Mediaș.

„Nu știu, am vorbit cu el acum după joc, noi oricum țintim în continuare să mai aducem doi-trei jucători pentru perioada este încă destul de lungă și se pot face transferuri. Sunt mulțumit de lotul pe care îl am la dispoziție și cred că dacă vom păstra aceeași determinare vom reuși în jocurile următoare să și câștigăm, de fapt la ceea ce țin cel mai mult, să câștig cele trei puncte.

Pentru mine, la orice nivel aș fi, sunt importante jocul echipei mele și performanțele pe care le vom reuși”, a mai precizat Lincar.

Etapa viitoare, „U” Cluj va evolua la Pitești, cu FC Argeș, vineri, 29 iulie, de la ora 18:30.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *