„U” Cluj, echipa păcii! Neagoe a debutat cu o remiză albă pe banca alb-negrilor, în deplasare la Voluntari

Universitatea Cluj a debutat cu o remiză albă în mandatul lui Eugen Neagoe, în prologul etapei a 7-a din Superliga, în deplasare pe terenul formației FC Voluntari.

„Studenții” pregătiți de Eugen Neagoe au început în forță confruntarea de pe stadionul „Anghel Iordănescu” din Voluntari și au controlat prima repriză, dominând autoritar jocul. Alexandru Chipciu a încercat să înscrie de la marginea careului, dar șutul său nici măcar nu se apropie de țintă (17).

Prima parte nu a oferit prea multe faze de poartă, iar cele două formații nu au reușit niciun șut cadrat pe spațiul porții. Fundașul Pițian a fost cel mai aroape de gol în minutul 26, după ce acesta a lovit mingea greșit, cu capul, dar balonul a fost departe de poartă.

„U” trebuia să primească un penalty în minutul 37, după ce Ricardinho a atins mingea cu mâna în careu, dar cei din camera VAR au decis să nu se acorde penalty.

Ambele echipe s-au tatonat reciproc în prima repriză și au încercat să își surprindă adversarul pe contraatac, dar fără ocazii notabile.

În debutul reprizei secunde, Romario Pires a încercat un șut de la mare distanță, dar portarul Mihai Popa a reținut fără probleme (57).

VAR-ul a intervenit la faza în care Pires l-a faultat pe Raul Costin, talpă pe tibie, iar arbitrul Adrian Cojocaru a acordat lovitură liberă, fără altă sanțiune inițial. „Centralul” a analizat un posibil cartonaș roșu, dar nu a crezut că intrarea mijlocașului de la „U” a fost de roșu și i-a acordat doar galben.

Atacantul Adrian Bălan a avut o situație importantă de a deschide scorul în minutul 77, dar reluarea sa de cap a fost prinsă de Popa, de lângă bară.

Până la final, nu au mai fost alte ocazii, iar confruntarea s-a încheiat cu scorul de 0-0.

Universitatea Cluj a ajuns la al treilea rezultat de egalitate în acest sezon, ajungând la 3 puncte.

Etapa viitoare, „U” Cluj va evolua marți, 30 august, de la ora 22:00, la București, cu Rapid.

Echipele de start:

FC Voluntari: Popa – Ricardinho, Matricardi, Armaș – Aliji, Costin, Răduț, Meleke – Florea, Marcelo, Nemec
RezerveRîmniceanu, Achim, Tavares, Vlad, Droppa, Doru Andrei, Fulop, Popescu, Merloi
Antrenor: Liviu Ciobotariu

U” Cluj: Gorcea – Romeo, Pițian, Ispas, Briceag – Bic, Pires, Filip – Chipciu, Bălan, Fernandes
RezervePăun, Baravykas, Ilie, Pîrvulescu, Remacle, Haită, Purece, Simion, Boiciuc
AntrenorEugen Neagoe

Arbitru: Cojocaru Adrian Viorel (Galaţi)

A1: Danşa Ciprian Florin (Satu Mare), A2: Gheorghe Bogdan (Bucureşti)

Arbitru VAR: Coza Ionuţ (Cernica), 

Arbitru AVAR: Orbuleţ Mircea (Bucureşti)

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *