Concluziile lui Neagoe după remiza albă obținută de „U” Cluj la Voluntari: „Nu a fost un joc perfect, dar trebuie să credem în noi pentru că avem potențial”

Universitatea Cluj a obținut un rezultat de egalitate, scor 0-0, în deplasare, pe terenul formației FC Voluntari, în etapa a șaptea a Superligii, după un joc în care alb-negrii ar fi trebuit să beneficieze și de un penalty în minutul 37 la un henț în careu al lui Ricardinho, dar arbitrii din camera VAR au decis să nu acorde lovitură de pedeapsă.

Tehnicianul Eugen Neagoe, aflat la primul meci pe banca alb-negrilor, a tras concluziile după acest joc. Acesta a recunoscut că nu a fost un meci perfect, dar consideră că echipa are potențial și a întâlnit un adversar solid care a fost surpriza campionatului anul trecut.

A fost un joc important pentru noi. Întâlneam o echipă solidă, care a fost surpriza campionatului anul trecut, cu un parcurs foarte bun. Nu a schimbat mulți jucători și având jucători cu mare experiență în lot, este o echipă greu de învins. Foarte puține echipe au câștigat aici.

Cred că am făcut o primă repriză foarte bună. Nu am reușit să marcăm, dar am controlat prima repriză. În schimb, repriza a doua am început-o foarte slab, modest. În primele 15, 20 de minute cei de la Voluntari au dominat, nu am reușit să ținem de minge, să ieșim din terenul nostru, iar după am reușit să depășim acele momente și am devenit iar foarte periculoși.

Sunt mulțumit de efortul fantastic făcut de jucători, de dorința pe care ar trebui să o avem întotdeauna. Asta am și pregătit împreună cu ei. Ne-am dorit să câștigăm acest joc, din păcate nu am reușit. Nu a fost un joc perfect, dar trebuie să credem în noi pentru că avem potențial, iar această echipă cu siguranță va arăta tot mai bine.

Le mulțumesc din suflet suporterilor care au fost alături de noi. La jocul cu Rapid cu siguranță vor veni în număr și mai mare, pentru că avem nevoie de ei. Universitatea Cluj este o echipă foarte iubită, iar atunci când suntem împreună cu siguranță devenim mult mai puternici„, a declarat Eugen Neagoe la finalul partidei.

Universitatea Cluj va juca tot în deplasare etapa viitoare, pe terenul celor de la Rapid București, marți, va avea loc marți, 30 august, de la ora 22:00.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *