CFR Cluj, prima remiză după patru victorii consecutive! Urmează meciul de foc cu Slavia Praga

CFR Cluj a obtinut o remiză luni seara, la Arad, cu UTA, scor 1-1, într-o partidă din cadrul etapei a 13-a. A fost un meci entuziasmant, cu ocazia mari, două bare, o eliminare și un autogol care a decis rezultatul final.

UTA a început în forță meciul în fața unui stadion plin și împotriva campioanei, având prima ocazie după nici două minute de joc, Cascini a fost foarte aproape de gol.

Replica feroviarilor a venit rapid, Daniel Birligea a lovit bara cu un șut bine plasat, dar arădenii nu s-au lăsat ßi Oțele a avut o șansă uriașă, atunci când a fost blocat perfect de Scuffet.

CFR a deschis scorul în minutul 32, la lovitura de cap a lui Boateng, care a deschis scorul și a reușit primul său gol pentru CFR. După numai câteva minute, UTA a reacționat prin Otele și Cascini.

În finalul primei părți, clujenii au avut a doua bară, la execuția lui Boateng, însă ultima ocazie a primei reprize i-a aparținut Aradului, prin Stahl.

Partea a doua a început în aceeași notă, cu arădenii în atac, iar Oțele a avut o ocazie notabilă. Boateng a mai avut o oportunitate de a înscrie dintr-o situație bună, iar apoi Malele a scăpat pe contraatac, însă reluarea sa a fost una slabă.

Benga a deviat o minge pe care Kolinger a vrut s-o respingă, dar a nimerit în propria poartă. 1-1, iar CFR a fost aproape de al doilea autogol, prin Camora.

Aradul a rămas în zece oameni în minutul 74, după ce Isac a fost eliminat în urma deciziei VAR pentru un fault dur asupra lui Deac.

CFR a terminat meciul în atac, iar utima situație de gol a aparținut lui Janga, care a scăpat singur spre poartă, dar Iacob a avut o intervenție excelentă și confruntarea s-a încheiat 1-1.

Pentru CFR Cluj urmează duelul de joi, 13 octombrie, de la ora 19:45, cu Slavia Praga din grupele Conference League.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *