Fanii campioanei CFR nu găsesc drumul spre Gruia: „Ce mai trebuie să facă echipa aceasta pentru voi că să o susțineți pe stadion?”

În ciuda performanțelor avute de elevii pregătiți de Dan Petrescu și cu toate că este campioana României din ultimii cinci ani , fiind singura formație calificată în play-off-ul Conference League, unde va da peste Lazio Roma, gruparea feroviară are o mare problemă: absența suporterilor de la meciurile de pe teren propriu pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, acolo unde bate vântul, iar prezența pe arena din dealul Geste una redusă aproape meci de meci.

Deși pe rețelele sociale și pe grupurile de Facebook cu mii de membri toți se bat cu pumnii în piept că sunt mari suporteri ai CFR-ului, mulți dintre ei preferă, din comoditate, să stea acasă și să se uite la televizor, apoi să comenteze pe facebook, aceșta fiind supranumiți „suporteri de tastatură” sau de televizor.

O asociație de fani CFR-iști, reprezentată prin A.I.S.C.P (Asociația Independentă a Suporterilor CFR 1907 Cluj de Pretutindeni) a luat atitudine și își exprimă revolta pe pagina de Facebook cu privire la absența fanilor de pe stadion.

„Citeam un comentariu al unui suporter „rival”, care spunea că, degeaba aveți echipă dacă sunteți atât de proști încât nu știți să o susțineți…

Pe cât de dureros pe atât de adevărat!

Oare ce mai trebuie să facă echipa aceasta pentru voi că să fiți pe stadion și să o susțineți? E non-sens ce se întâmplă, mie greu să pătrund în gândirea suporterului ceferist, dar nu poți sta relaxat la televizor și să privești dezinvolt penibilul tribunei goale…Ce suporteri sunteți voi?

Iar pentru cei care vin, meciul de fotbal e un spectacol în sine. Când intră artiștii pe scenă te ridici și-i aplauzi, ridici fularul, cânți imnul. La final, la fel. Nu poți părăsi sala înainte de le aduce un omagiu celor care s-au străduit să-ți facă seara mai plăcută. Nu cred că cele 2-3 minute în care se face salutul te fac să fii mai obosit a doua zi…Acela e momentul în care se sudează relația suporteri-jucători, e un moment de respect reciproc.

NE VEDEM IN GRUIA!

HAI CFR!!!”, a anuntat suporterii din asociatie.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *