„U” Cluj, eșec dezamăgitor cu Petrolul și rămâne fără succes pe terenul „lupilor galbeni”. Alb-negrii au fost de nerecunoscut, iar antrenorul Neagoe anunță că vor „zbura” mulți jucători în pauza de iarnă

Universitatea Cluj a suferit și nu a avut inițiativă în confruntarea din etapa a 19-a a Superligii, pe terenul formației Petrolul Ploiești, suferind o înfrângere drastică, scor 2-0, și rămâne fără succes pe terenul „lupilor galbeni”.

Cele două formații au început timid confruntarea de pe Ilie Oană, iar prima ocazie a meciului a venit abia în minutul 24, când Seto, a trimis de la distanță, peste poarta transversală. Replica clujenilor a venit trei minute mai târziu, Florian Haită a șutat, dar Leitner a reținut șutul deviat.

În prelungirile primei reprize, Petrolul a preluat conducerea pe tabelă, după ce Meijers a trimis în plasa porții lui Iliev din centrarea perfectă a lui Budescu din corner (45+3).

Trupa lui Eugen Neagoe nu a mai contat în atac, iar atacurile sale răzlețe au fost blocate de defensiva ploieștenilor. U a suferit în atac și nu a reușit să pună în pericol buturile Petrolului, iar rezultatul final a fost stabilit în prelungirile meciului după o gafă magistrală a lui Denis Ispas, care a trimis la adversar o pasă simplă în propriul careu, iar Cioiu a profitat și a împins mingea în poartă.

Astfel, Universitatea va rămâne pe locul 13, cu 18 puncte acumulate în Superliga, în timp ce Petrolul a urcat pe 6, cu 29.

Următorul joc oficial pentru alb-negri va avea loc în Cupa României, miercuri, 7 decembrie, pe teren propriu, de la ora 20:00, cu Rapid București.

La finalul jocului pierdut de la Ploiești, antrenorul Eugen Neagoe a fost extrem de supărat și a anunțat că vor urma plecări masive din lot în pauza competițională. Tehnicianul nu a menajat pe nimeni și și-a „tocat” echipa.

„Nu-mi imaginam ca putem să fim atât de penibili, chiar am fost penibili în această seară. Să nu poţi să faci cinci pase, să dai mingea la adversar imediat, cum o ai, asta nici începător dacă eşti, dacă vii de la cârciumă, dacă vii de la un club şi intri pe teren n-ai cum să faci asemenea greşeli. Ăsta este fotbalul.

E bine că s-a întâmplat acum, avem timp, pentru că va veni vacanţa, să punem la punct mai multe lucruri. Nu vreau să spun foarte multe acum, dar veţi vedea. Cu siguranţă vor fi măsuri pe care le vom lua. E foarte greu să ne prezentăm de maniera asta şi să avem pretenţii în continuare, aşa cum avem noi şi tot am încercat să spunem. Cred că băieţii au luat-o de bună, cu ghinionul. Nu, ghionionul şi norocul şi-l face fiecare om. Noi, în această seară, chiar nu meritam nimic.

N-avem cum să jucăm atât de bine ultima etapă, să o dominăm clar, să avem atâtea ocazii şi astăzi efectiv să ne dăm cu stângul în dreptul. Au fost momente când îmi era ruşine de ce văd. Vă daţi seama, săracii, oamenii care au fost în tribună ce chin a fost pentru ei.

În momentul când nu poţi nici să degajezi, despre ce să mai vorbim? Faze fixe… Le lucrăm, ieri am făcut treaba asta, ştiu ceu au de făcut, oameni în marcaj, dacă nu putem să ne marcăm omul şi dă de lângă noi, n-avem ce să facem. Posesie fără nicio finalitate, în jumătatea noastră, n-am pus poarta lor în pericol absolut deloc. A mai venit şi acea boacănă, în finalul reprizei a doua, aia n-ai voie să o faci. Altă prostie, mai mare decât a fost în prelungirile din prima repriză.

Sunt foarte supărat, mi-am cerut scuze în faţa suporterilor, erau foarte supăraţi şi ei. Eu mi-am cerut scuze pentru chinul pe care au stat să-l vadă, joc jenant din partea noastră. Schimbări vor fi cu siguranţă, nu putem să continuăm de maniera asta. Înseamnă că e ceva în neregulă şi trebuie să facem schimbări. Şi le vom face!”, a declarat Neagoe la finalul meciului.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *