BOMBĂ. Înainte de Crăciun, Eugen Neagoe a lăsat-o pe „U” Cluj fără antrenor. Tehnicianul s-ar fi înțeles cu CSU Craiova

Universitatea Cluj a rămas fără antrenor după ce tehnicianul Eugen Neagoe s-ar fi înțeles cu CSU Craiova și își dorește să plece de la gruparea „șepcilor roșii” pentru a se alătura grupării din „Bănie”, potrivit gsp.ro.

Neagoe a venit la „U” Cluj în august 2022 și îi lasă pe alb-negri pe locul 14 în clasamentul Superligii, cu 19 puncte.

Primul meci oficial al lui Neagoe pe banca lui CSU va avea loc pe 21 ianuarie, în etapa 22 din campionat, la Botoșani.

Tehnicianul oltean are un palmares de 6 victorii, 7 egaluri și 6 înfrângeri în 19 meciuri pe banca Universitatii Cluj.

Conducerea echipei nu își dorește rezilierea contractului tehnicianului deoarece au fost stabilite o strategie de transferuri și un program de pregătire, la solicitarea acestuia. Mai mult, „U” s-a despărțit de Romario Pires la cererea tehnicianului și au fost anunțați alți 8 jucători că vor pleca.

Clubul a anunțat oficial că îl așteaptă pe antrenor la negocieri privind rezilierea contractului. Acesta a informat conducerea cu privire la intenția sa de a pleca la CS Universitatea Craiova.

Eugen Neagoe a informat astăzi, la prânz, clubul nostru în legătură cu dorința sa de a pleca la Universitatea Craiova.

Antrenorul este la această oră sub contract cu FC Universitatea Cluj, există o strategie de transferuri convenită cu staff-ul tehnic pentru această pauză competițională și un program de pregătire care include un cantonament în Turcia, toate asumate de club la solicitarea antrenorului.

În aceste condiții, conducerea clubului urmează să aibă o discuție lămuritoare cu Eugen Neagoe, dupa care vom putea comunica mai multe informații”.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *