Prezentat astăzi oficial la Craiova, Neagoe ajunge la comisii pentru rezilierea contractului cu „U” Cluj

Fostul antrenor al Universității Cluj, Eugen Neagoe, a semnat astăzi și a fost prezentat la CSU Craiova, însă situația contractuală cu gruparea clujeană nu s-a rezolvat și va ajunge la comisiile de specialitate, a anunțat directorul sportiv Gabriel Giurgiu într-o conferință de presă.

„Am primit o înștiințare în data de 24 decembrie cu privire la faptul că dânsul (n.r. Eugen Neagoe) reziliează contractul, iar acest lucru va fi analziat de către comisii și vom vedea mai departe ce se va întâmpla.

Da, în acest moment el este antrenorul clubului. Și-a denunțat contractul conform regulamentului, dar în anumite condiții și acum vom vedea ce se întâmplă la comisii.

Lista de transferuri va fi finalizată pe 14 ianuarie, vom vedea pe ce posturi va trebui să mai întări echipa pentru a aduce un plus. Căutăm jucători pe anumite poziții, dar noi suntem pregătiți pentru ceea ce vrem să aducem și veți vedea când vor semna. Într-adevăr ca și goluri înscrise stăm destul de prost, căutăm soluții și din acest punct de vedere și așteptăm să aducem soluția cea mai bună”, a declarat directorul sportiv Gabriel Giurgiu.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *