Înfrângere pentru „U” Cluj în primul amical al iernii din Antalya! Alb-negrii au cedat împotriva campioanei Elveției

Antrenorul Ioan Ovidiu Sabău a debutat cu o înfrângere, scor 1-3, pe banca „studenților” în primul amical din 2023 desfășurat în stagiul de pregătire din Antalya. Confruntarea împotriva campioanei Elveției, Zurich, care paradoxal ocupă ultima poziție în actualul sezon, s-a desfășurat în Turica, la Belek, astăzi, de la ora 12:30.

Elvețienii au deschis scorul în minutul 42 prin Ivan Santini, atacant croat care încă nu a înscris în campionat în actualul sezon. Un alt atacant fără gol marcat, Bogdan Vyunnuk, a dublat avantajul celor de la Zurich, în minutul 54, dar „șepcile roșii” au redus din diferență în minutul 72, prin Adrian Bălan.

Tot elvețienii au fost cei care au avut ultimul cuvânt și au închis tabelă în minutul 89 prin mijlocașul elvețian Bledian Krasniqi, care a stabilit scorul final la 1-3.

Pentru „U” Cluj urmează alte două meciuri de pregătire: marți, 10 ianuarie, de la ora 16:00, împotriva maghiarilor de la Debrecen și vineri, 13 ianuarie, tot de la ora 16:00, în compania elvețienilor de la Schaffhausen.

Echipele folosite de Ioan Ovidiu Sabău în meciul cu Zurich:

Prima repriză:

Iliev – Vlădoiu, A. Miron, D. Ispas, Fl. Ilie, Briceag – Romario Pires, G. Simion, Chipciu – Thiam, I. Stoica.

A doua repriză:

Gorcea – Oancea, Piţian, Fl. Ilie, Nowak – Bic, Remacle – Horşia, Haită, L. Fulop – Ad. Bălan.

Tudor Moisa

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *